Denizli'de 4 kişinin öldüğü olayda iki kardeşin öldürülme sebebi belli oldu

ASAYİŞ 14.01.2020 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 4 kişinin öldüğü olayda iki kardeşin öldürülme sebebi belli oldu

Denizli’de 3 kişiyi öldürdükten sonra katil zanlısının intihar ettiği olayda, öldürülen iki kardeşin neden öldürüldüğü ortaya çıktı. İki kardeş katil zanlısına ait kredi kartını izinsiz alıp kullandıkları ve borçlarını ödemedikleri için öldürüldükleri iddia edildi.   Merkezefendi İlçesi’nden önceki gün Eskihisar Mahallesi’nde Veysel ve Mustafa Akpınar kardeşleri işyerinde silahla öldürdükten sonra, Pamukkale İlçesi’nde alacak verecek yüzünden davalık olduğu Ramazan Küçük’ü,  Küçükdere Mahallesi’ndeki evinin önünde vurduktan sonra intihar eden Hasan Aslan hayatlarını kaybetti.   Katil zanlısı Hasan Aslan, Pamukkale İlçesi, Küçükdere Mahallesi’nde Pazartesi günü alacak verecek yüzünden davalık olduğu Ramazan Küçük ile akşam saatlerinde evinin önünde tartıştığı esnada silahını çekerek Küçük’ü ağır yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Küçük, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olay yerinden kaçan Hasan Aslan, olay yerine yaklaşık  3 kilometre uzak mesafede başına dayadığı cinayette kullandığı silahı ile intihar etti.   Ekiplerin olayla ilgili incelemeleri sürerken sabah saatlerinde olayla bağlantılı iki kardeşin de öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Hasan Aslan, Ramazan Küçük cinayetinden önce Veysel ve Mustafa Akpınar kardeşleri Eskihisar Mahallesi’nde iş yerinde öldürdüğü belirlendi. Akpınar kardeşleri neden öldürdüğü araştırılırken, bugün ortaya atılan iddiada ise kardeşlerin Hasan Aslan’a ait kredi kartını izinsiz kullandıkları ve borçlarını ödemediği gerekçesi ile öldürüldükleri iddia edildi.   Veysel Akpınar ve Mustafa Akpınar kardeşlerin, Pamukkale Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işleminin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazelerin Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli’de 3 kişiyi öldürdükten sonra katil zanlısının intihar ettiği olayda, öldürülen iki kardeşin neden öldürüldüğü ortaya çıktı. İki kardeş katil zanlısına ait kredi kartını izinsiz alıp kullandıkları ve borçlarını ödemedikleri için öldürüldükleri iddia edildi.

 

Merkezefendi İlçesi’nden önceki gün Eskihisar Mahallesi’nde Veysel ve Mustafa Akpınar kardeşleri işyerinde silahla öldürdükten sonra, Pamukkale İlçesi’nde alacak verecek yüzünden davalık olduğu Ramazan Küçük’ü,  Küçükdere Mahallesi’ndeki evinin önünde vurduktan sonra intihar eden Hasan Aslan hayatlarını kaybetti.

 

Katil zanlısı Hasan Aslan, Pamukkale İlçesi, Küçükdere Mahallesi’nde Pazartesi günü alacak verecek yüzünden davalık olduğu Ramazan Küçük ile akşam saatlerinde evinin önünde tartıştığı esnada silahını çekerek Küçük’ü ağır yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Küçük, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olay yerinden kaçan Hasan Aslan, olay yerine yaklaşık  3 kilometre uzak mesafede başına dayadığı cinayette kullandığı silahı ile intihar etti.

 

Ekiplerin olayla ilgili incelemeleri sürerken sabah saatlerinde olayla bağlantılı iki kardeşin de öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Hasan Aslan, Ramazan Küçük cinayetinden önce Veysel ve Mustafa Akpınar kardeşleri Eskihisar Mahallesi’nde iş yerinde öldürdüğü belirlendi. Akpınar kardeşleri neden öldürdüğü araştırılırken, bugün ortaya atılan iddiada ise kardeşlerin Hasan Aslan’a ait kredi kartını izinsiz kullandıkları ve borçlarını ödemediği gerekçesi ile öldürüldükleri iddia edildi.

 

Veysel Akpınar ve Mustafa Akpınar kardeşlerin, Pamukkale Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işleminin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazelerin Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.