Denizli’de 4 tapu personelinin koronavirüs testi pozitif çıktı

DENİZLİ 02.04.2021 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli’de 4 tapu personelinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Denizli’nin en fazla işlem yapılan ikinci tapu müdürlüğü olan Pamukkale Tapu Müdürlüğü’nde çalışan 3 personel ve 1 stajyer öğrencinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Test sonucu belli olmayanlar çalışmaya devam ederken müdürlüğe günde yüzlerce kişi girip çıkıyor.   Koronavirüs vakalarının arttığı Denizli’de, koronavirüs denetlemeleri devam ederken,  resmi kurumlarda görev yapanlarda da koronavirüs vakalarının artması göze çarpıyor.   Denizli’nin en fazla işlem yapılan tapu müdürlüklerinden olan Pamukkale Tapu Müdürlüğü’nde, 10 gün önce Covid-19 testi pozitif çıkan arşiv personeli karantina süresinin bitmesi ile birlikte dün göreve başladı. Tapuda test yaptıran 1 müdür yardımcısı 2 bilgi işlem personeli ve 1 stajyer kız öğrencinin test sonucu pozitif çıktı. 25-30 çalışanın olduğu tapu müdürlüğünde 4 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Koronavirüs testi yaptıran ve sonucu belli olmayanlar ise çalışmaya devam ediyor.  Test sonucu pozitif olan kişilerle temaslı ve aynı ortamda bulunan personel karantinaya alınması gerekirken çalışmaya devam ediyor. Tapu müdürlüğünde de herhangi bir karantina uygulanmadığı öğrenildi.  

Denizli’nin en fazla işlem yapılan ikinci tapu müdürlüğü olan Pamukkale Tapu Müdürlüğü’nde çalışan 3 personel ve 1 stajyer öğrencinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Test sonucu belli olmayanlar çalışmaya devam ederken müdürlüğe günde yüzlerce kişi girip çıkıyor.

 

Koronavirüs vakalarının arttığı Denizli’de, koronavirüs denetlemeleri devam ederken,  resmi kurumlarda görev yapanlarda da koronavirüs vakalarının artması göze çarpıyor.

 

Denizli’nin en fazla işlem yapılan tapu müdürlüklerinden olan Pamukkale Tapu Müdürlüğü’nde, 10 gün önce Covid-19 testi pozitif çıkan arşiv personeli karantina süresinin bitmesi ile birlikte dün göreve başladı. Tapuda test yaptıran 1 müdür yardımcısı 2 bilgi işlem personeli ve 1 stajyer kız öğrencinin test sonucu pozitif çıktı. 25-30 çalışanın olduğu tapu müdürlüğünde 4 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Koronavirüs testi yaptıran ve sonucu belli olmayanlar ise çalışmaya devam ediyor.  Test sonucu pozitif olan kişilerle temaslı ve aynı ortamda bulunan personel karantinaya alınması gerekirken çalışmaya devam ediyor. Tapu müdürlüğünde de herhangi bir karantina uygulanmadığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.