Denizli'de 4'üncü defa yapılan KYK Kampı Başladı

DENİZLİ 22.01.2019 - 16:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 4'üncü defa yapılan KYK Kampı Başladı

KYK yurtlarında kalan 7 ilden 150 üniversite öğrencisinin katılımıyla Denizli’de 5 gün sürecek İletişim Kampı başladı.     Açılış sonrası Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ile Beden Dili-Mülakat Teknikleri konularında uzman İhsan Ataöv öğrencilerle buluştu.Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencileri yarıyıl tatilinde kış kamplarında buluşuyor. Akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için12 ilde 12 farklı temayla düzenlenen kış kamplarından birisi Denizli’de ki İletişim Kampıyla başladı. Amasya, Diyarbakır, Gümüşhane, Kayseri, Konya, Sivas ve Şanlıurfa’dan gelen 150 öğrenci farklı etkinliklerle beş gün boyunca misafir edilecek.     İBANOĞLU “BİLGİLİ, DONANIMLI VE ÖZGÜVENİ YÜKSEK GENÇLER YETİŞSİN”   PAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılan açılış programına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, konuk isimler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi Yurtlar Kurumunun üniversite öğrencilerine barınma, kredi ve burs hizmetlerinin yanısıra akademik ve kişisel gelişimlerini artıracak çalışmalarda yaptığını söyledi. Beklentilerinin bilgili, donanımlı ve özgüveni yüksek gençlerin yetişmesi olduğunu söyleyen İbanoğlu; değişim ve gelişime açık bir gençlik hayal ettiklerini kaydetti.     BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE TELEFERİK VE KAYAK MERKEZİ SÜRPRİZİ KoNuşmasında öğrencilere Denizli hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, 5 günlük kamp programında olmamasına rağmen öğrencilere jest yaparak teleferik ve kayak merkezinde kendilerini ağırlayacaklarının sözünü verdi.      ALBAYRAK VE ATAÖV ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU Programın devamında alanında uzman iki konuşmacı kürsüye çıktı. Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, medyanın toplum üzerindeki önemine değinerek, geçmişten bugüne gazetecilikle ilgili örnekler sundu. Cumhurbaşkanlığı’nda protokol uzmanlığı görevinde bulunmuş diğer konuşmacı İhsan Ataöv öğrencilere beden dili ve mülakat teknikleri üzerine sunum yaptı.      HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER İletişim Kampının ilk gün öğleden sonra programında öğrenciler huzurevine ziyarette bulundu. Etkinlikten etkinliğe koşan öğrenci grubu, akşam saatlerinde ünlü sunucu Bilge Demirağ ile buluşarak, tecrübeli isimden diksiyon eğitimi üzerine tavsiyeler aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek 5 günlük programda çeşitli aktiviteler, alanında uzman kişilerle öğrenci buluşmaları,  tarihi ve kültürel geziler gibi etkinlikler yapılacak.   Foto Galeri Site İçerisinde ve Haberin Altında Bulunmaktadır...  

KYK yurtlarında kalan 7 ilden 150 üniversite öğrencisinin katılımıyla Denizli’de 5 gün sürecek İletişim Kampı başladı.

 

 

Açılış sonrası Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ile Beden Dili-Mülakat Teknikleri konularında uzman İhsan Ataöv öğrencilerle buluştu.Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencileri yarıyıl tatilinde kış kamplarında buluşuyor. Akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için12 ilde 12 farklı temayla düzenlenen kış kamplarından birisi Denizli’de ki İletişim Kampıyla başladı. Amasya, Diyarbakır, Gümüşhane, Kayseri, Konya, Sivas ve Şanlıurfa’dan gelen 150 öğrenci farklı etkinliklerle beş gün boyunca misafir edilecek.

 

 

İBANOĞLU “BİLGİLİ, DONANIMLI VE ÖZGÜVENİ YÜKSEK GENÇLER YETİŞSİN”  

PAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılan açılış programına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, konuk isimler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi Yurtlar Kurumunun üniversite öğrencilerine barınma, kredi ve burs hizmetlerinin yanısıra akademik ve kişisel gelişimlerini artıracak çalışmalarda yaptığını söyledi. Beklentilerinin bilgili, donanımlı ve özgüveni yüksek gençlerin yetişmesi olduğunu söyleyen İbanoğlu; değişim ve gelişime açık bir gençlik hayal ettiklerini kaydetti.

 

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE TELEFERİK VE KAYAK MERKEZİ SÜRPRİZİ

KoNuşmasında öğrencilere Denizli hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, 5 günlük kamp programında olmamasına rağmen öğrencilere jest yaparak teleferik ve kayak merkezinde kendilerini ağırlayacaklarının sözünü verdi. 

 

 

ALBAYRAK VE ATAÖV ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Programın devamında alanında uzman iki konuşmacı kürsüye çıktı. Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, medyanın toplum üzerindeki önemine değinerek, geçmişten bugüne gazetecilikle ilgili örnekler sundu. Cumhurbaşkanlığı’nda protokol uzmanlığı görevinde bulunmuş diğer konuşmacı İhsan Ataöv öğrencilere beden dili ve mülakat teknikleri üzerine sunum yaptı. 

 

 

HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER

İletişim Kampının ilk gün öğleden sonra programında öğrenciler huzurevine ziyarette bulundu. Etkinlikten etkinliğe koşan öğrenci grubu, akşam saatlerinde ünlü sunucu Bilge Demirağ ile buluşarak, tecrübeli isimden diksiyon eğitimi üzerine tavsiyeler aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek 5 günlük programda çeşitli aktiviteler, alanında uzman kişilerle öğrenci buluşmaları,  tarihi ve kültürel geziler gibi etkinlikler yapılacak.

 

Foto Galeri Site İçerisinde ve Haberin Altında Bulunmaktadır...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.