Denizli'de 4 yabancı uyruklu hastada Corona virüsü şüphesi

SAĞLIK 27.02.2020 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 4 yabancı uyruklu hastada Corona virüsü şüphesi

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyanın korkulu rüyası haline gelen Corona Virüsü, henüz Türkiye’de yaşanmazken, Denizli’de dün 4 yabancı uyruklu kişinin Corona Virüsü şüphesi ile hastanede karantinaya alındı.   Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 2’si İran uyruklu, 2’si Afganistan uyruklu kişinin Corona Virüsü şüphesi ile hastanede karantinaya alındığı öğrenildi. Virüs şüphesi üzerine hastane personelinin maske kullandığı gözlemlenirken, karantinaya alınan 4 hastanın kaldığı servisin önünde polisler nöbet tutuyor.   Virüs şüphesi üzerine tedavileri devam eden 4 yabancı uyruklu hasta hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, alınan bilgiler doğrultusunda hastaların tahlillerinin yapıldığı sonucunun ise bugün akşam saatlerinde netleşeceği belirtildi.   Corona Virüsü vakaları dünya genelinde hızla artarken virüs hakkında son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Corona Virüsü belirtileri ve bu hastalıktan korunma yollarının nasıl olması gerektiği vatandaşların internette araştırdığı konular arasında yer alıyor. Corona Virüsü Türkiye'de var mı sorusu da genellikle internette cevabı araştırılan sorular arasında. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamalarla sık sık vatandaşları bildirirken, son dakika açıklamaya göre, Türkiye'de henüz Corona Virüsü vakası bulunmadığı ifade edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca katıldığı canlı yayında Türkiye'de Corona Virüsü olmadığını, tüm tedbirlerin alındığını aktardı. Dünyada hızla yaygınlaşan corona virüsü ile ilgili son dakika gelen bilgilere göre ise corona virüsü Yunanistan'a da sıçradı, virüs görülen kişinin karantina altına alındığı bildirildi. Dünya genelinde vaka sayısı 82.168 olurken, 32.897 kişi tedavi oldu. 2801 kişi de hayatını kaybetti. İran'da son durum ise dikkat çekici.. 139 vaka görülürken, 19 kişi hayatını kaybetti ve 49 kişi tedavi edildi.  

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyanın korkulu rüyası haline gelen Corona Virüsü, henüz Türkiye’de yaşanmazken, Denizli’de dün 4 yabancı uyruklu kişinin Corona Virüsü şüphesi ile hastanede karantinaya alındı.

 

Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 2’si İran uyruklu, 2’si Afganistan uyruklu kişinin Corona Virüsü şüphesi ile hastanede karantinaya alındığı öğrenildi. Virüs şüphesi üzerine hastane personelinin maske kullandığı gözlemlenirken, karantinaya alınan 4 hastanın kaldığı servisin önünde polisler nöbet tutuyor.

 

Virüs şüphesi üzerine tedavileri devam eden 4 yabancı uyruklu hasta hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, alınan bilgiler doğrultusunda hastaların tahlillerinin yapıldığı sonucunun ise bugün akşam saatlerinde netleşeceği belirtildi.

 

Corona Virüsü vakaları dünya genelinde hızla artarken virüs hakkında son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Corona Virüsü belirtileri ve bu hastalıktan korunma yollarının nasıl olması gerektiği vatandaşların internette araştırdığı konular arasında yer alıyor. Corona Virüsü Türkiye'de var mı sorusu da genellikle internette cevabı araştırılan sorular arasında. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamalarla sık sık vatandaşları bildirirken, son dakika açıklamaya göre, Türkiye'de henüz Corona Virüsü vakası bulunmadığı ifade edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca katıldığı canlı yayında Türkiye'de Corona Virüsü olmadığını, tüm tedbirlerin alındığını aktardı. Dünyada hızla yaygınlaşan corona virüsü ile ilgili son dakika gelen bilgilere göre ise corona virüsü Yunanistan'a da sıçradı, virüs görülen kişinin karantina altına alındığı bildirildi.


Dünya genelinde vaka sayısı 82.168 olurken, 32.897 kişi tedavi oldu. 2801 kişi de hayatını kaybetti.



İran'da son durum ise dikkat çekici.. 139 vaka görülürken, 19 kişi hayatını kaybetti ve 49 kişi tedavi edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.