Denizli'de 5 Günlük Hava Durumu

DENİZLİ 22.03.2020 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 5 Günlük Hava Durumu

Denizli'de son gün zaman zaman yağışlı ve zaman zaman güneşli olacak. Pazartesi ve Salı günü hafif sağanak yağış bekleniyor. Çarşamba yağış beklenmezken, Perşembe günü akşam saatlerinde yağış bekleniyor. Cuma günü ise etkili yağış bekleniyor.     İşte gün gün hava durumu:   Pazartesi: Gün içinde yağış beklenmezken hava sıcaklığı en yüksek 18 derece olacak.   Salı: Öğle ve akşam saatlerinde bölgesel yağışlar görülecek. Yağışlar hafif ve orta kuvvette olacak. Hava sıcaklığı ise en yüksek 18 derece olacak.   Çarşamba: Yağış beklenmiyor. Parçalı bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı ise 20 derece olacak.   Perşembe: Öğleden sonra akşama doğru yağış gelecek. Yağışın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 15 dereceye gerileyecek.   Cuma: Cuma günü de etkili yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 15 derece olacak. Yeni haftayı özetlersek Pazartesi ve salı hafif yağış geçişleri bekleniyor. Perşembeden sonra ise daha etkili yağışlar bekleniyor.                                                    

Denizli'de son gün zaman zaman yağışlı ve zaman zaman güneşli olacak. Pazartesi ve Salı günü hafif sağanak yağış bekleniyor. Çarşamba yağış beklenmezken, Perşembe günü akşam saatlerinde yağış bekleniyor. Cuma günü ise etkili yağış bekleniyor.

 

 

İşte gün gün hava durumu:

 

Pazartesi: Gün içinde yağış beklenmezken hava sıcaklığı en yüksek 18 derece olacak.

 

Salı: Öğle ve akşam saatlerinde bölgesel yağışlar görülecek. Yağışlar hafif ve orta kuvvette olacak. Hava sıcaklığı ise en yüksek 18 derece olacak.

 

Çarşamba: Yağış beklenmiyor. Parçalı bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı ise 20 derece olacak.

 

Perşembe: Öğleden sonra akşama doğru yağış gelecek. Yağışın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 15 dereceye gerileyecek.

 

Cuma: Cuma günü de etkili yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 15 derece olacak. Yeni haftayı özetlersek Pazartesi ve salı hafif yağış geçişleri bekleniyor. Perşembeden sonra ise daha etkili yağışlar bekleniyor.

 

  

  

 

                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.