Denizli'de 5 İlçede Elektrik Kesintisi

DİĞER 03.06.2016 - 12:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de 5 İlçede Elektrik Kesintisi

Denizli ADM’den yapılan açıklamaya göre 5 ilçede yapılacak elektrik kesintisi ile ilgili vatandaşları uyardı.

Denizli ADM tarafından yapılan açıklamada; 05.06.2016-08.06.2016 tarihleri arasında bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle planlı kesinti uygulanacak bölgeler, yapılacak çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilecektir dendi. Kesinti planlanan zaman dilimi öncesinde vatandaşların, elektrikle çalışan cihazlarınızı devreden çıkartmaları ve jeneratörlerinin şebeke ayırıcılarını açmaları uyarında bulundu.
Denizli ADM’den yapılan açıklamaya göre 5 ilçede yapılacak elektrik kesintisi ile ilgili vatandaşları uyardı.

Denizli ADM tarafından yapılan açıklamada; 05.06.2016-08.06.2016 tarihleri arasında bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle planlı kesinti uygulanacak bölgeler, yapılacak çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilecektir dendi.


Kesinti planlanan zaman dilimi öncesinde vatandaşların, elektrikle çalışan cihazlarınızı devreden çıkartmaları ve jeneratörlerinin şebeke ayırıcılarını açmaları uyarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.