Denizli'de 5 İlçede Okullar Tatil Edildi

GÜNDEM 07.02.2020 - 16:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 5 İlçede Okullar Tatil Edildi

Denizli Valiliği, kar yağışının şiddetini artırdığı ilçelerde kar tatillerini Çal, Çameli, Acıpayam ve Bekilli'den sonra Baklan İlçesi'nde de okullar tatil edildi.   Denizli genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime  ara verildi. Sabah saatlerinde Çal ve Çameli’nin genelinde, Bekilli ve Acıpayam’da da taşımalı eğitime ara verilmişti. Öğleden sonra da Baklan İlçesi'nde okullar tatil edildi. Valilik’ten yapılan açıklamada, Baklan’a öğleden sonrası için tatil kararı verildi.      

Denizli Valiliği, kar yağışının şiddetini artırdığı ilçelerde kar tatillerini Çal, Çameli, Acıpayam ve Bekilli'den sonra Baklan İlçesi'nde de okullar tatil edildi.

 

Denizli genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime  ara verildi. Sabah saatlerinde Çal ve Çameli’nin genelinde, Bekilli ve Acıpayam’da da taşımalı eğitime ara verilmişti. Öğleden sonra da Baklan İlçesi'nde okullar tatil edildi. Valilik’ten yapılan açıklamada, Baklan’a öğleden sonrası için tatil kararı verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.