Denizli'de 6 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi

ASAYİŞ 10.12.2019 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 6 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Ahlak Bürosu ekipleri tarafından bir hafta içerisinde yapılan uygulamalarda insan ticareti, fuhuşa teşvik ve aracılık, kasten öldürme olayına karışan 3’ü bayan 6 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi.   Denizli’de Asayiş ve Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde, insan ticareti, fuhuşa teşvik ve aracılık yapan 3 yabancı uyruklu kadın ile kasten öldürme olayına karıştığı tespit edilen 3 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Yakalanan 6 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilerek sınır dışı edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Ahlak Bürosu ekipleri tarafından bir hafta içerisinde yapılan uygulamalarda insan ticareti, fuhuşa teşvik ve aracılık, kasten öldürme olayına karışan 3’ü bayan 6 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi.

 

Denizli’de Asayiş ve Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde, insan ticareti, fuhuşa teşvik ve aracılık yapan 3 yabancı uyruklu kadın ile kasten öldürme olayına karıştığı tespit edilen 3 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Yakalanan 6 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilerek sınır dışı edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.