Denizli’de 68 sanıklı FETÖ davasına devam edildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2018 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de 68 sanıklı FETÖ davasına devam edildi

Denizli’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) finans kaynakları ile yapılanmasına yönelik açılan davada 16’sı tutuklu 68 sanık hakim karşısına çıktı.   Davada bir oda başkan yardımcısı kendisini darbe girişiminin yapıldığı gece geç saatlerde toplanarak darbeyi lanetlemek için basın toplantısı yaptıklarını söyleyerek savundu.  Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 68 sanıklı FETÖ davasına Denizli Kongre ve Kültür Merkezin salonunda yapılan duruşma ile devam edildi. Davada 3 il imamının da aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 68 sanıklı davanın bugün görülen duruşmasında tutuksuz sanıklar savunmalarını yaptı. Yapılan savunmalar arasında en dikkat çekici olan ise tutuksuz sanık H.M.’nin söylediği sözler oldu. Kendisinin demokrasiye inanan bir kişi olduğunu ifade eden H.M., "Darbe devam ederken daha saat 24.00'te odada toplanıp darbeyi lanetlemek için basın toplantısı düzenledik" diyerek o geceye ait video görüntülerini delil olarak mahkeme heyetini sundu. Diğer tutuksuz sanıklarda savunma yaptığı duruşmanın ardından mahkeme yarın devam edilmek üzere ertelendi. 

Denizli’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) finans kaynakları ile yapılanmasına yönelik açılan davada 16’sı tutuklu 68 sanık hakim karşısına çıktı.

 

Davada bir oda başkan yardımcısı kendisini darbe girişiminin yapıldığı gece geç saatlerde toplanarak darbeyi lanetlemek için basın toplantısı yaptıklarını söyleyerek savundu. 


Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 68 sanıklı FETÖ davasına Denizli Kongre ve Kültür Merkezin salonunda yapılan duruşma ile devam edildi. Davada 3 il imamının da aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 68 sanıklı davanın bugün görülen duruşmasında tutuksuz sanıklar savunmalarını yaptı. Yapılan savunmalar arasında en dikkat çekici olan ise tutuksuz sanık H.M.’nin söylediği sözler oldu. Kendisinin demokrasiye inanan bir kişi olduğunu ifade eden H.M., "Darbe devam ederken daha saat 24.00'te odada toplanıp darbeyi lanetlemek için basın toplantısı düzenledik" diyerek o geceye ait video görüntülerini delil olarak mahkeme heyetini sundu. Diğer tutuksuz sanıklarda savunma yaptığı duruşmanın ardından mahkeme yarın devam edilmek üzere ertelendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.