Denizli’de 7 müftülük görevlisi FETÖ’den tutuklandı

ASAYİŞ 01.12.2016 - 12:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de 7 müftülük görevlisi FETÖ’den tutuklandı

Denizli’de 7 müftülük görevlisi FETÖ’den tutuklandı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 7 müftülük görevlisi tutuklandı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında daha önce görevlerinden ihraç edilen il müftülüğü görevlilerine operasyon düzenlenmişti. Örgütün şifreli iletişim sistemi olan ‘ByLock’u kullandıkları belirlenen 8 kişi, gözaltına alınmıştı.  İfadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 8 kişiden 4'ü tutuklanırken, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının serbest kalanlar için itirazda bulunması üzerine, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 3 kişi daha tutuklandı.  
Denizli’de 7 müftülük görevlisi FETÖ’den tutuklandı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 7 müftülük görevlisi tutuklandı.


Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında daha önce görevlerinden ihraç edilen il müftülüğü görevlilerine operasyon düzenlenmişti. Örgütün şifreli iletişim sistemi olan ‘ByLock’u kullandıkları belirlenen 8 kişi, gözaltına alınmıştı. 
İfadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 8 kişiden 4'ü tutuklanırken, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının serbest kalanlar için itirazda bulunması üzerine, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 3 kişi daha tutuklandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.