Denizli’de 7 radyo bir araya gelerek dernekleşti

GÜNDEM 13.11.2018 - 16:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de 7 radyo bir araya gelerek dernekleşti

Denizli’de 7 ayrı radyo yayıncısı bir araya gelerek Denizli Radyo Yayıncılar Derneği’ni kurdu. Dernek, DEHA TV’nin bulunduğu binanın ikinci katında hizmete girdi.    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Radyo Yayıncıları Derneği binasının açılışında gazetecilerle bir araya geldi. Kentteki 7 radyonun bir araya gelerek oluşturduğu derneğin merkezini ziyaret eden Zolan, konu radyolardan şarkılara gelince, eşi Berrin Hanım ile şarkılarının “Biz ayrılamayız” olduğunu belirtti.     Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Bakanı Osman Nuri Boyacı, Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt, haber ajanslarının temsilcileri ve yerel medya kuruluşlarının habercileri dernek merkezinin açılışı için bir araya geldi.   Zolan bina girişinde karşılayan Denizli Radyo Yayıncılar Derneği Başkanı Bülent Çelik, birlikteliğin temelinde yatan gereksinimi, “Denizli büyüyor. Biz de büyüyen şehre güçlerimizi birleştirerek ayak uydurmak, bu şekilde büyümek gerektiğini düşündük” diye konuştu.     Zolan, ziyaretinin başında ilk olarak birliktelik adına yaptırılan yaş pastayı kesti, ardından yaptı konuşmada birlikte olmanın, daha güçlü olmak için önemine değindi.  Bu birlikteliğin önemine ve kent için faydalı olacağına inandığını belirten Zolan, yayıncılara başarılar diledi.   Konuşmasının ardından uzun süre gazetecilerle sohbet eden Başkan Zolan, DEHA Kent Radyo’dan Sema Barstoğan’ın sorusu üzerine hem en sevdiği şarkıcıları hem de eşi Berrin Zolan’la evlilikleri için vazgeçilmez şarkıyı açıkladı.     Özay Gönlüm’ün şarkılarının hayıtında önemli bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Zolan, Neşet Ertaş Usta’yı da sıkça dinlediğini sözlerine ekledi. Zolan Berrin Hanım’la şarkılarının Biz Ayrılamayız isimli Çoşkun Sabah Şarkısı olduğunu da sözlerine ekledi.   Dernek, DEHA Kent Radyo, Radyo Doğuş, Radyo Horoz, Dostlar FM, Radyo Ses ve Radyo Net tarafından kuruldu. Haber ve spor gibi ortak yayınlar yapmaya başlayan yayıncılar, dernek konusunda ortak pazarlama sürecini de kademeli olarak hayata geçirmek için adımlar atıyor.

Denizli’de 7 ayrı radyo yayıncısı bir araya gelerek Denizli Radyo Yayıncılar Derneği’ni kurdu. Dernek, DEHA TV’nin bulunduğu binanın ikinci katında hizmete girdi. 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Radyo Yayıncıları Derneği binasının açılışında gazetecilerle bir araya geldi. Kentteki 7 radyonun bir araya gelerek oluşturduğu derneğin merkezini ziyaret eden Zolan, konu radyolardan şarkılara gelince, eşi Berrin Hanım ile şarkılarının “Biz ayrılamayız” olduğunu belirtti.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Bakanı Osman Nuri Boyacı, Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt, haber ajanslarının temsilcileri ve yerel medya kuruluşlarının habercileri dernek merkezinin açılışı için bir araya geldi.

 

Zolan bina girişinde karşılayan Denizli Radyo Yayıncılar Derneği Başkanı Bülent Çelik, birlikteliğin temelinde yatan gereksinimi, “Denizli büyüyor. Biz de büyüyen şehre güçlerimizi birleştirerek ayak uydurmak, bu şekilde büyümek gerektiğini düşündük” diye konuştu.

 

 

Zolan, ziyaretinin başında ilk olarak birliktelik adına yaptırılan yaş pastayı kesti, ardından yaptı konuşmada birlikte olmanın, daha güçlü olmak için önemine değindi.  Bu birlikteliğin önemine ve kent için faydalı olacağına inandığını belirten Zolan, yayıncılara başarılar diledi.

 

Konuşmasının ardından uzun süre gazetecilerle sohbet eden Başkan Zolan, DEHA Kent Radyo’dan Sema Barstoğan’ın sorusu üzerine hem en sevdiği şarkıcıları hem de eşi Berrin Zolan’la evlilikleri için vazgeçilmez şarkıyı açıkladı.

 

 

Özay Gönlüm’ün şarkılarının hayıtında önemli bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Zolan, Neşet Ertaş Usta’yı da sıkça dinlediğini sözlerine ekledi. Zolan Berrin Hanım’la şarkılarının Biz Ayrılamayız isimli Çoşkun Sabah Şarkısı olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Dernek, DEHA Kent Radyo, Radyo Doğuş, Radyo Horoz, Dostlar FM, Radyo Ses ve Radyo Net tarafından kuruldu. Haber ve spor gibi ortak yayınlar yapmaya başlayan yayıncılar, dernek konusunda ortak pazarlama sürecini de kademeli olarak hayata geçirmek için adımlar atıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.