Denizli’de 8 katlı apartmanın çatısının uçma anı kameralara yansıdı

ASAYİŞ 05.02.2020 - 18:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de 8 katlı apartmanın çatısının uçma anı kameralara yansıdı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde şiddetli fırtına nedeniyle 8 katlı apartmanın çatısının uçma anı kameralara yansıdı.   Kentte etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle, Pelitlibağ Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı apartmanın çatısının uçtuğu an kameralara yansıdı. Vatandaşlar tarafından uçacağı tahmin edilen olay itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Güvenlik önleminden sonra uçan çatı cadde üzerine büyük gürültüyle düşerken, 6 araç ve işyerlerinin tabelaları zarar gördü.   Meydana gelen olayda herhangi can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.  

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde şiddetli fırtına nedeniyle 8 katlı apartmanın çatısının uçma anı kameralara yansıdı.

 

Kentte etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle, Pelitlibağ Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı apartmanın çatısının uçtuğu an kameralara yansıdı. Vatandaşlar tarafından uçacağı tahmin edilen olay itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Güvenlik önleminden sonra uçan çatı cadde üzerine büyük gürültüyle düşerken, 6 araç ve işyerlerinin tabelaları zarar gördü.

 

Meydana gelen olayda herhangi can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.