Denizli'de ağacın altında kalan adamın cesedi 4 gün sonra bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2019 - 00:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de ağacın altında kalan adamın cesedi 4 gün sonra bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 4 gündür kayıp olarak 55 yaşındaki adam odun kesmek için gittiği ormanlık alanda tomrukların altında bulundu.   Edinilen bilgilere göre, olay Acıpayam ilçesi Gölcük Mahallesi’nde meydana geldi. 4 gün önce evinden çıkan ancak geri dönmeyen Mevlüt Bağ için jandarma tarafından aramam çalışması başlatıldı. Aramalar bugün sonuç verirken Bağ’ın cansız bedeni ormanlık alanda tomrukların altında bulundu. Bağ’ın ormana odun kesmek için gittiği anlaşılırken, olay yerinde yapılan ilk incelemelerde ise kestiği ağacın altında kaldığı anlaşıldı. Yapılan incelemelerinden ardından Bağ’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bağ’ın cesedinin yerini ise koyun otlatmak için Değirmendere Mahallesi Tuz Deresi mevkiine giden çobanların çevreye yayılan kokudan şüphelenerek buldukları öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.  

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 4 gündür kayıp olarak 55 yaşındaki adam odun kesmek için gittiği ormanlık alanda tomrukların altında bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre, olay Acıpayam ilçesi Gölcük Mahallesi’nde meydana geldi. 4 gün önce evinden çıkan ancak geri dönmeyen Mevlüt Bağ için jandarma tarafından aramam çalışması başlatıldı. Aramalar bugün sonuç verirken Bağ’ın cansız bedeni ormanlık alanda tomrukların altında bulundu. Bağ’ın ormana odun kesmek için gittiği anlaşılırken, olay yerinde yapılan ilk incelemelerde ise kestiği ağacın altında kaldığı anlaşıldı. Yapılan incelemelerinden ardından Bağ’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bağ’ın cesedinin yerini ise koyun otlatmak için Değirmendere Mahallesi Tuz Deresi mevkiine giden çobanların çevreye yayılan kokudan şüphelenerek buldukları öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.