Denizli'de Ak Parti'nin Yeni Seçim Şarkısı İlk Defa Dinletildi

DENİZLİ 21.02.2019 - 18:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Ak Parti'nin Yeni Seçim Şarkısı İlk Defa Dinletildi

Denizli mitinginde dinletilen AK Parti'nin yeni seçim şarkısı büyük beğeni  topladı ve alkış aldı.     Denizli'de vatandaşlar miting alanına gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı beklerken ve karşılarken ilk defa dinletilen AK Parti Seçim şarkısı büyük beğeni aldı.  Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirilen miting için polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Sabah erken saatlerde mitingin yapılacağı alana çıkan yollar polis barikatları ile kapatıldı. Saat 13.30'da başlayan miting için vatandaşlar polis tarafından oluşturulan arama noktalarında üstleri arandıktan sonra içeri alındı. Mitinge katılan vatandaşlardan özellikle gençler renkli görüntüler oluşturdu. Mitinge aileleriyle birlikte gelen küçük çocuklar da dikkatlerden kaçmadı.    AK Parti, 31 Mart yerel seçim öncesi yeni bir klip yayınladı. Beklenen klip geldi. İşte AK Parti'nin söz ve müziği Ceyhun Çelikten'e ait, büyük beğeni toplayan yeni klibi...    

Denizli mitinginde dinletilen AK Parti'nin yeni seçim şarkısı büyük beğeni  topladı ve alkış aldı.

 

 

Denizli'de vatandaşlar miting alanına gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı beklerken ve karşılarken ilk defa dinletilen AK Parti Seçim şarkısı büyük beğeni aldı. 
Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirilen miting için polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Sabah erken saatlerde mitingin yapılacağı alana çıkan yollar polis barikatları ile kapatıldı. Saat 13.30'da başlayan miting için vatandaşlar polis tarafından oluşturulan arama noktalarında üstleri arandıktan sonra içeri alındı. Mitinge katılan vatandaşlardan özellikle gençler renkli görüntüler oluşturdu. Mitinge aileleriyle birlikte gelen küçük çocuklar da dikkatlerden kaçmadı. 

 

AK Parti, 31 Mart yerel seçim öncesi yeni bir klip yayınladı. Beklenen klip geldi. İşte AK Parti'nin söz ve müziği Ceyhun Çelikten'e ait, büyük beğeni toplayan yeni klibi...

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.