Denizli’de akaryakıt istasyonunda yangın

ASAYİŞ 22.07.2019 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de akaryakıt istasyonunda yangın

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen yangında facianın eşiğinden dönüldü.   Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi Ankara yolu üzerinde bir akaryakıt istasyonunun tabelasında başlayan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.   Elektrik aksamından dolayı yandığı tahmin edilen tabela yangını, Kayalık itfaiye şube ekiplerinin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Yangının yakıt depolarına sıçramaması olası bir facianın eşinden dönülmesine neden oldu. Ekiplersin söndürdüğü yangın sonrası rahat bir nefes alındı.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen yangında facianın eşiğinden dönüldü.

 

Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi Ankara yolu üzerinde bir akaryakıt istasyonunun tabelasında başlayan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Elektrik aksamından dolayı yandığı tahmin edilen tabela yangını, Kayalık itfaiye şube ekiplerinin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Yangının yakıt depolarına sıçramaması olası bir facianın eşinden dönülmesine neden oldu. Ekiplersin söndürdüğü yangın sonrası rahat bir nefes alındı.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.