Denizli'de akıl almaz dolandırıcılık 70 Bin TL'sini çaldılar

ASAYİŞ 15.06.2019 - 15:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de akıl almaz dolandırıcılık 70 Bin TL'sini çaldılar

Denizli'nin Acıpayam İlçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayında, yaklaşık 70 Bin TL'lik döviz, TL ve ziynet eşyalarını çalan kimliği belirsiz kişi ve kişiler her yerde aranıyor.   Edinilen bilgiye göre, olay, Acıpayam ilçesinin Kumafşarı Mahallesi'nde meydana geldi. Yaşlıları hedef alan kimliği belirsiz kişiler, telefon ile arayıp kişisel bilgileri kullanmak suretiyle, Kumafşarı mahallesinde yaşayan İ.A. isimli vatandaşa telefonla ulaşıp, kendileri jandarma olarak tanıttılar, ardından bir soygunda kimliğinin bulunduğunu ve kendisine yardımcı olacaklarını belirterek evinde ki paraların fotoğraflarını ve seri numaralarını alacaklarını belirterek güven sağladılar. Kendilerini Jandarma olarak tanıtan dolandırıcılar İ.A. isimli vatandaşla bir araya geldiler. Vatandaşın elinde bulunan 70 Bin TL'lik döviz, TL ve ziynet eşyalarını dolandırıcılar aldıktan sonra ortadan kayboldular. Dolandırıldığını anlayan vatandaş Jandarma'ya giderek olayı anlattıktan sonra soruşturma başlatıldı.   Kimliği belirsiz kişi ve kişiler her yerde aranıyor.

Denizli'nin Acıpayam İlçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayında, yaklaşık 70 Bin TL'lik döviz, TL ve ziynet eşyalarını çalan kimliği belirsiz kişi ve kişiler her yerde aranıyor.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, Acıpayam ilçesinin Kumafşarı Mahallesi'nde meydana geldi.
Yaşlıları hedef alan kimliği belirsiz kişiler, telefon ile arayıp kişisel bilgileri kullanmak suretiyle, Kumafşarı mahallesinde yaşayan İ.A. isimli vatandaşa telefonla ulaşıp, kendileri jandarma olarak tanıttılar, ardından bir soygunda kimliğinin bulunduğunu ve kendisine yardımcı olacaklarını belirterek evinde ki paraların fotoğraflarını ve seri numaralarını alacaklarını belirterek güven sağladılar. Kendilerini Jandarma olarak tanıtan dolandırıcılar İ.A. isimli vatandaşla bir araya geldiler. Vatandaşın elinde bulunan 70 Bin TL'lik döviz, TL ve ziynet eşyalarını dolandırıcılar aldıktan sonra ortadan kayboldular. Dolandırıldığını anlayan vatandaş Jandarma'ya giderek olayı anlattıktan sonra soruşturma başlatıldı.

 

Kimliği belirsiz kişi ve kişiler her yerde aranıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.