Denizli'de alacak verecek kavgasında kan aktı

ASAYİŞ 13.09.2017 - 16:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de alacak verecek kavgasında kan aktı

Denizli Pamukkale İlçesi, Korucuk Mahallesi’nde alacak verecek kavgasında kan aktı. Kavgada bir kişi ağır yaralandı.   Nar Tüccarı olduğu belirtilen Mustafa Ç. (27)  ile alacağı olduğu iddia edilen diğer grup konuşmak için bir restoranda buluştu. 2 arkadaşıyla restorana giden Mustafa Ç. ile diğer 3 kişilik grup arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktı. İki grup birbirine sopalar ve bıçakla saldırdı. Çıkan kavgada Mustafa Ç. Bıcakla yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekibi gönderildi.   Bıçaklı sopalı kavgada Mustafa Ç., karnından ve baldırından bıçaklanarak ağır yaralandı. Mustafa Ç., ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırırken, kavgaya karışan diğer 5 kişi olay yerinden kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kavgaya karışanları aramaya başladı.   Hastaneye kaldırılan Mustafa Ç.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Denizli Pamukkale İlçesi, Korucuk Mahallesi’nde alacak verecek kavgasında kan aktı. Kavgada bir kişi ağır yaralandı.

 

Nar Tüccarı olduğu belirtilen Mustafa Ç. (27)  ile alacağı olduğu iddia edilen diğer grup konuşmak için bir restoranda buluştu. 2 arkadaşıyla restorana giden Mustafa Ç. ile diğer 3 kişilik grup arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktı. İki grup birbirine sopalar ve bıçakla saldırdı. Çıkan kavgada Mustafa Ç. Bıcakla yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekibi gönderildi.

 

Bıçaklı sopalı kavgada Mustafa Ç., karnından ve baldırından bıçaklanarak ağır yaralandı. Mustafa Ç., ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırırken, kavgaya karışan diğer 5 kişi olay yerinden kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kavgaya karışanları aramaya başladı.

 

Hastaneye kaldırılan Mustafa Ç.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.