Denizli’de alevlerin sardığı daire küle döndü

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2021 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de alevlerin sardığı daire küle döndü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 5 katlı binanın giriş katında klima motorundan çıktığı düşünülen yangında içeride kimsenin olmaması olası facianın önüne geçti,   Yangın, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 5 katlı apartmanın giriş katındaki Mustafa Fidan’a ait daire bir anda alev ve dumanlara teslim oldu. Apartmanda yaşayan vatandaşlar korku ve panikle kendini dışarıya atarken diğer vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı. Alevleri izleyen meraklı vatandaşlar ise güvenlik amacıyla polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırılırken alevlerin diğer dairelere sıçrama ihtimaline karşı apartman tamamen boşaltıldı. Alevlerin yükseldiği dairede kimsenin olmaması ise olası bir facianın önüne geçti. Soğutma çalışmaları devam ederken bir yandan ise yangının çıkış nedenine yönelik çalışmalar yapıldı. İlk belirlemelere göre yangının çıkış sebebi olarak balkonda bulunan klima motorundan kaynaklı olabileceği düşünülüyor.   Yangının kesin çıkış sebebi ise itfaiye ekiplerinin detaylı incelemelerinin ardından ortaya çıkacak. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.    

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 5 katlı binanın giriş katında klima motorundan çıktığı düşünülen yangında içeride kimsenin olmaması olası facianın önüne geçti,
 

Yangın, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 5 katlı apartmanın giriş katındaki Mustafa Fidan’a ait daire bir anda alev ve dumanlara teslim oldu. Apartmanda yaşayan vatandaşlar korku ve panikle kendini dışarıya atarken diğer vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı. Alevleri izleyen meraklı vatandaşlar ise güvenlik amacıyla polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırılırken alevlerin diğer dairelere sıçrama ihtimaline karşı apartman tamamen boşaltıldı. Alevlerin yükseldiği dairede kimsenin olmaması ise olası bir facianın önüne geçti. Soğutma çalışmaları devam ederken bir yandan ise yangının çıkış nedenine yönelik çalışmalar yapıldı. İlk belirlemelere göre yangının çıkış sebebi olarak balkonda bulunan klima motorundan kaynaklı olabileceği düşünülüyor.

 

Yangının kesin çıkış sebebi ise itfaiye ekiplerinin detaylı incelemelerinin ardından ortaya çıkacak. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.