Denizli'de alkollü sürücü ayakta zor duruyordu

ASAYİŞ 26.03.2017 - 19:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de alkollü sürücü ayakta zor duruyordu

Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda alkollü sürücü polislere zor anlar yaşattı.

Olay,bugün akşam saatlerinde 19.00'da meydana geldi. Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndan Lise Caddesi istikametine giderken ara sokaktan hızlıca çıkan alkollü sürücü kaldırımda bulunan park halinde ki araca çarptı.Araç sürücüsü alkollü olduğundan dolayı araçtan inmekte dahi zorluklar yaşadı.     Park halinde ki aracın sahibi ile birlikte tartışan sürücü olayın şokunda olunca,sorulan sorulara yanıt vermedi.Olay yerine gelen trafik polisleri alkol promil testi yapmak için uğraştı.Trafiğin ise 30 dk boyunca akmamasından dolayı diğer sürücülerde durumdan rahatsız oldu.Ayakta duramayan sürücüye alkollü araç kullanmaktan,kaldırıma park edildiğinden dolayı ise diğer sürücüye ceza kesildi.      
Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda alkollü sürücü polislere zor anlar yaşattı.

Olay,bugün akşam saatlerinde 19.00'da meydana geldi. Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndan Lise Caddesi istikametine giderken ara sokaktan hızlıca çıkan alkollü sürücü kaldırımda bulunan park halinde ki araca çarptı.Araç sürücüsü alkollü olduğundan dolayı araçtan inmekte dahi zorluklar yaşadı.

 

 

Park halinde ki aracın sahibi ile birlikte tartışan sürücü olayın şokunda olunca,sorulan sorulara yanıt vermedi.Olay yerine gelen trafik polisleri alkol promil testi yapmak için uğraştı.Trafiğin ise 30 dk boyunca akmamasından dolayı diğer sürücülerde durumdan rahatsız oldu.Ayakta duramayan sürücüye alkollü araç kullanmaktan,kaldırıma park edildiğinden dolayı ise diğer sürücüye ceza kesildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.