Denizli'de ambulans ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.06.2019 - 00:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de ambulans ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, ambulans ile otomobil çarpıştı. Oluşan trafik kazasında sağlık personelleri yaralanırken, otomobil sürücücüsü olay yerinden iddialara göre kaçtığı belirtildi.   Edinilen bilgiye göre, kaza, Merkezefendi İlçesinin Merkezefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Kaza, saat 22.50 sıralarında Merkezefendi Mahallesi 415/2 sokakta seyir halinde olan Ambulansın hastaneye hasta sevk ettiği sırada, 20 BEV 76 plakalı ambulans henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 20 HH 431 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile birlikte kontrolden çıkan ambulans belli bir süre sürüklendikten sonra devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis,itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansın içerisinde bulunan 3 sağlık ekibi ve 1 hasta, itfaiyenin yardımıyla birlikte kurtarıldı. Olay yerine gelen bir diğer ambulans ile sağlık personelleri ve hasta başka bir hastaneye sevk edildi.  

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, ambulans ile otomobil çarpıştı. Oluşan trafik kazasında sağlık personelleri yaralanırken, otomobil sürücücüsü olay yerinden iddialara göre kaçtığı belirtildi.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza, Merkezefendi İlçesinin Merkezefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Kaza, saat 22.50 sıralarında Merkezefendi Mahallesi 415/2 sokakta seyir halinde olan Ambulansın hastaneye hasta sevk ettiği sırada, 20 BEV 76 plakalı ambulans henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 20 HH 431 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile birlikte kontrolden çıkan ambulans belli bir süre sürüklendikten sonra devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis,itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansın içerisinde bulunan 3 sağlık ekibi ve 1 hasta, itfaiyenin yardımıyla birlikte kurtarıldı. Olay yerine gelen bir diğer ambulans ile sağlık personelleri ve hasta başka bir hastaneye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.