Denizli'de Apart Dairede Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

ASAYİŞ 10.02.2020 - 00:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Apart Dairede Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Pamukkale İlçesi'nde bir apart dairenin yatak odasında çıkan yangın çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.   Edinilen bilgilere göre yangın akşam saatlerinde Topraklık Mahallesi 576 Sokak üzerindeki bir apartta meydana geldi. Niçin çıktığı henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. H.A’nın ikamet ettiği apart dairenin yatak odası bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevre sakinlerinin ihbar etmesi üzerine yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipleri müdahale etti. Çevredeki evlere sıçramadan söndürülen yangının soğutma çalışması yapıldı. Yangın hasar tespiti ve niçin çıktığı çalışmaları yapılıyor.     Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Pamukkale İlçesi'nde bir apart dairenin yatak odasında çıkan yangın çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

 

Edinilen bilgilere göre yangın akşam saatlerinde Topraklık Mahallesi 576 Sokak üzerindeki bir apartta meydana geldi. Niçin çıktığı henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. H.A’nın ikamet ettiği apart dairenin yatak odası bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevre sakinlerinin ihbar etmesi üzerine yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipleri müdahale etti. Çevredeki evlere sıçramadan söndürülen yangının soğutma çalışması yapıldı. Yangın hasar tespiti ve niçin çıktığı çalışmaları yapılıyor.

 

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.