Denizli'de apartmanda yayılan kötü koku harekete geçirdi

ASAYİŞ 15.07.2019 - 19:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de apartmanda yayılan kötü koku harekete geçirdi

Denizli'nin Pamukkale İlçesi’nde apartmanda bir daireden gelen kötü koku nedeniyle ceset olduğu şüphesi ile vatandaşlar polise haber verdi. Olayın altından ise bambaşka bir şey çıktı.   Edinilen bilgiye göre, bugün saat 17.30 sıralarında Pamukkale İlçesi İnönü Caddesi İstiklal Mahallesi'nde bulunan apartmanda bulunan katın birinden gelen kötü koku nedeniyle polise ihbarda bulunan vatandaşlar, apartman içerisinde ceset olduğunu düşündüğü için polise ihbarda bulunduğu iddia edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri apartmanı araştırdıktan sonra, uzun süredir ev sahiplerinin olmadığı dairede elektriklerin kesik olduğunu bu yüzden soğutucunun çalışmadığı tespit edildi. Soğutucu içerisinde bulunan yiyecekler ve içeceklerin, dışarıda kalan gıda malzemelerinin uzun süre beklemesinden dolayı  çevreye kötü koku yaymaya başladığı ve bunun üzerine apartman sakinleri bilgilendirilmesinin ardından vatandaşlar rahat bir nefes aldı.  

Denizli'nin Pamukkale İlçesi’nde apartmanda bir daireden gelen kötü koku nedeniyle ceset olduğu şüphesi ile vatandaşlar polise haber verdi. Olayın altından ise bambaşka bir şey çıktı.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 17.30 sıralarında Pamukkale İlçesi İnönü Caddesi İstiklal Mahallesi'nde bulunan apartmanda bulunan katın birinden gelen kötü koku nedeniyle polise ihbarda bulunan vatandaşlar, apartman içerisinde ceset olduğunu düşündüğü için polise ihbarda bulunduğu iddia edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri apartmanı araştırdıktan sonra, uzun süredir ev sahiplerinin olmadığı dairede elektriklerin kesik olduğunu bu yüzden soğutucunun çalışmadığı tespit edildi. Soğutucu içerisinde bulunan yiyecekler ve içeceklerin, dışarıda kalan gıda malzemelerinin uzun süre beklemesinden dolayı  çevreye kötü koku yaymaya başladığı ve bunun üzerine apartman sakinleri bilgilendirilmesinin ardından vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.