Denizli'de Apartmanın bodrum katındaki iş yerinde yangın çıktı

ASAYİŞ 16.02.2019 - 22:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Apartmanın bodrum katındaki iş yerinde yangın çıktı

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir apartmanın bodrum katında yangın çıktı.     Denizli Merkezefendi İlçesi, Saraylar Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katında fason olarak çalıştırılan tekstilde sobadan çıkan kıvılcımlar sonucu yandığı tahmin ediliyor. Olay,Pamukkale İlçesi Saraylar Mahallesi'nde 356 sokakta bir apartmanın bodrum katında saat 15.00 sıralarında çıktığı tahmin ediliyor. Yangının çıktığı apartmanın bodrum katında çalıştırılan fason tekstilde bulunan sobanın etrafındaki tekstil ürünlerinin kıvılcım ile alev alması sonucu bir anda alevlere teslim oldu. Mustafa T.'ye ait işyeri çalışanlarının durumu fark etmesiyle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen 4 itfaiye ekibi ve 11 personel sayesinde yangın söndürüldü.Olayda her hangi bir can kaybı yaşanmazken, işyerinde büyük bir maddi hasar meydana geldi. Olayla İlgili soruşturma başlatıldı.        

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir apartmanın bodrum katında yangın çıktı.

 

 

Denizli Merkezefendi İlçesi, Saraylar Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katında fason olarak çalıştırılan tekstilde sobadan çıkan kıvılcımlar sonucu yandığı tahmin ediliyor.

Olay,Pamukkale İlçesi Saraylar Mahallesi'nde 356 sokakta bir apartmanın bodrum katında saat 15.00 sıralarında çıktığı tahmin ediliyor. Yangının çıktığı apartmanın bodrum katında çalıştırılan fason tekstilde bulunan sobanın etrafındaki tekstil ürünlerinin kıvılcım ile alev alması sonucu bir anda alevlere teslim oldu. Mustafa T.'ye ait işyeri çalışanlarının durumu fark etmesiyle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen 4 itfaiye ekibi ve 11 personel sayesinde yangın söndürüldü.Olayda her hangi bir can kaybı yaşanmazken, işyerinde büyük bir maddi hasar meydana geldi.

Olayla İlgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.