Denizli'de apartmanın çatı katında yangın

ASAYİŞ 20.11.2020 - 08:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de apartmanın çatı katında yangın

Denizli'nin Pamukkale İlçesi’nde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.   Pamukkale İlçesi, İncilipınar Mahallesi, İncilipınar Caddesinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatı katından yükselen alevleri fark eden daire sakinlerinin ihbarıyla itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.      Yangın nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı, apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 9 itfaiye aracının kullanıldığı olayda, 15 itfaiye erinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saatte söndürülebildi.    Bu arada hasar oluşan çatı katında oturduğu belirtilen Afganlı ailenin yangından yara almadan kurtulduğu bildirildi.  

Denizli'nin Pamukkale İlçesi’nde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

Pamukkale İlçesi, İncilipınar Mahallesi, İncilipınar Caddesinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatı katından yükselen alevleri fark eden daire sakinlerinin ihbarıyla itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

 

 

Yangın nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı, apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 9 itfaiye aracının kullanıldığı olayda, 15 itfaiye erinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saatte söndürülebildi. 

 

Bu arada hasar oluşan çatı katında oturduğu belirtilen Afganlı ailenin yangından yara almadan kurtulduğu bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.