Denizli'de apartta kaleşnikof ele geçirildi

ASAYİŞ 09.07.2018 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de apartta kaleşnikof ele geçirildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik yürütülen operasyonlarda  bir apartta halk dili tabiri ile keleş ve tabanca ele geçirildi.   İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik operasyon kapsamında;  gece geç saatlerde Atalar Mahallesi'nde şüphelilerin kalmış olduğu apartta yapılan aramada,1 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 2 adet kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 6 adet kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 1 adet 7.65 mm tabanca, 15 adet 7.65 mm tabanca fişeği ele geçirildi.   Jandarma tarafından ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konularak şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi. Adliyey sevk edilen şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.    

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik yürütülen operasyonlarda  bir apartta halk dili tabiri ile keleş ve tabanca ele geçirildi.

 

İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik operasyon kapsamında;  gece geç saatlerde Atalar Mahallesi'nde şüphelilerin kalmış olduğu apartta yapılan aramada,1 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 2 adet kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 6 adet kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 1 adet 7.65 mm tabanca, 15 adet 7.65 mm tabanca fişeği ele geçirildi.

 

Jandarma tarafından ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konularak şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi. Adliyey sevk edilen şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.