Denizli'de Apartta ki Kavga Kanlı Bitti

ASAYİŞ 26.01.2019 - 08:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Apartta ki Kavga Kanlı Bitti

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bir apartta Akif E. ile kimliği belirsiz iki kişi arasında çıkan tartışmada kan aktı. Akif E. hem bıçaklandı hem silahla yaralandı.   Olay dünakşam saatlerinde Pamukkale İlçesi, Kervansaray Mahallesi Saklıkent Caddesi üzerinde bir apartta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, olay, Aparta gelen kimliği belirsiz iki kişi Akif E. ile tartışması, kavgaya dönüştü. Olayda kavga büyüyünce Akif E. kimliği belirsiz şahıslar tarafından önce bacağından bıçaklanan, ardından kalçasına isabet eden kurşunla yaralandı. Çevredekilerin sesleri duymasıyla birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edildi.   Olay yerine gelen sağlık  ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akif E. Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kimliği belirsiz şahıslar taksi ile olay yerinden uzaklaşırken polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Akif E.'nin ise hayati bir tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.   Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bir apartta Akif E. ile kimliği belirsiz iki kişi arasında çıkan tartışmada kan aktı. Akif E. hem bıçaklandı hem silahla yaralandı.

 

Olay dünakşam saatlerinde Pamukkale İlçesi, Kervansaray Mahallesi Saklıkent Caddesi üzerinde bir apartta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, olay, Aparta gelen kimliği belirsiz iki kişi Akif E. ile tartışması, kavgaya dönüştü. Olayda kavga büyüyünce Akif E. kimliği belirsiz şahıslar tarafından önce bacağından bıçaklanan, ardından kalçasına isabet eden kurşunla yaralandı. Çevredekilerin sesleri duymasıyla birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edildi.

 

Olay yerine gelen sağlık  ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akif E. Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kimliği belirsiz şahıslar taksi ile olay yerinden uzaklaşırken polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Akif E.'nin ise hayati bir tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.