Denizli’de araç kamerasına yansıyan yaban hayvanın ne olduğu merak konusu oldu

DENİZLİ 25.07.2020 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de araç kamerasına yansıyan yaban hayvanın ne olduğu merak konusu oldu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde seyir halindeki otomobil sürücüsünün önüne aniden çıkan yaban hayvanının ne olduğu merak konusu oldu. Yaban hayvanının 5 saniyelik görüntüsü seyir halindeki araç kamerasına yansıdı.   Acıpayam Girenizliler Dernek Başkan Yardımcısı Sabit Kızılhan, Çameli İlçesi, Kirazlıyayla istikametinden Sarıkavak mahallesine doğru seyir halindeki aracı ile yolculuk yaptığı esnada bir yaban hayvanı önünden geçti. Saniyelerle çarpmaktan son anda kurtulan yaban hayvanın ne olduğu merak konusu oldu.   Kızılhan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülere vatandaşlar değişik yorumlar yaptı. Kamera görüntüsünün net olarak belli olmadığı hayvanın, vatandaşlar tarafından tilki, çakal, vaşak yavrusu olduğu hatta sansar olduğu iddia edildi.   İşte o görüntü;  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde seyir halindeki otomobil sürücüsünün önüne aniden çıkan yaban hayvanının ne olduğu merak konusu oldu. Yaban hayvanının 5 saniyelik görüntüsü seyir halindeki araç kamerasına yansıdı.

 

Acıpayam Girenizliler Dernek Başkan Yardımcısı Sabit Kızılhan, Çameli İlçesi, Kirazlıyayla istikametinden Sarıkavak mahallesine doğru seyir halindeki aracı ile yolculuk yaptığı esnada bir yaban hayvanı önünden geçti. Saniyelerle çarpmaktan son anda kurtulan yaban hayvanın ne olduğu merak konusu oldu.

 

Kızılhan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülere vatandaşlar değişik yorumlar yaptı. Kamera görüntüsünün net olarak belli olmadığı hayvanın, vatandaşlar tarafından tilki, çakal, vaşak yavrusu olduğu hatta sansar olduğu iddia edildi.

 

İşte o görüntü;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.