Denizli'de araç ve işyeri kurşunlama ile tarihi konağı kundaklama olaylarının failleri yakalandı

ASAYİŞ 16.10.2020 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de araç ve işyeri kurşunlama ile tarihi konağı kundaklama olaylarının failleri yakalandı

Denizli’de değişik tarihlerde araç ve işyeri kurşunlanmasının yanı sıra tarihi konağı kundakları tespit edilen 7 kişi düzenlenen operasyonda yakalandı.   Denizli’de 5 mahallede değişik tarihlerde araç ve iş yeri kurşunlama olayı ve bir mahallede tarihi eser niteliğindeki konağı kundaklama olaylarının failleri ile ilgili emniyet müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda İlbade ve Atalar mahallerinde meydana gelen araç kurşunlama olayı, Adalet, Kınıklı ve Fesleğen mahallelerinde iş yeri kurşunlama olayı, İstiklal Mahallesi’nde ise 200 yıllık tarihi konağın kundaklama olayı ile ilgili, ekiplerin 316 saatlik güvenlik kameraları incelemesinde sonuca varıldı.     Yapılan çalışmalarda olayların faili 7 kişi tespit edilerek düzenlenen operasyonla yakalandı. Operasyonlar esnasında üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda olaylarda kullandıkları 3 adet Av Tüfeği, 1 adet kama tabir edilen bıçak, 1 adet kelepçe, 2 adet el telsizi, 1 adet kurusıkı tabanca,  200 adet fişek, olayları gerçekleştirdikleri esnada kendi görüntülerini çektikleri ve kaydettikleri cep telefonları ve dijital malzemeler ele geçirildi.   Olayla ilgili yakalanan 7 şüpheli emniyetteki alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.  

Denizli’de değişik tarihlerde araç ve işyeri kurşunlanmasının yanı sıra tarihi konağı kundakları tespit edilen 7 kişi düzenlenen operasyonda yakalandı.

 

Denizli’de 5 mahallede değişik tarihlerde araç ve iş yeri kurşunlama olayı ve bir mahallede tarihi eser niteliğindeki konağı kundaklama olaylarının failleri ile ilgili emniyet müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda İlbade ve Atalar mahallerinde meydana gelen araç kurşunlama olayı, Adalet, Kınıklı ve Fesleğen mahallelerinde iş yeri kurşunlama olayı, İstiklal Mahallesi’nde ise 200 yıllık tarihi konağın kundaklama olayı ile ilgili, ekiplerin 316 saatlik güvenlik kameraları incelemesinde sonuca varıldı.

 

 

Yapılan çalışmalarda olayların faili 7 kişi tespit edilerek düzenlenen operasyonla yakalandı. Operasyonlar esnasında üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda olaylarda kullandıkları 3 adet Av Tüfeği, 1 adet kama tabir edilen bıçak, 1 adet kelepçe, 2 adet el telsizi, 1 adet kurusıkı tabanca,  200 adet fişek, olayları gerçekleştirdikleri esnada kendi görüntülerini çektikleri ve kaydettikleri cep telefonları ve dijital malzemeler ele geçirildi.

 

Olayla ilgili yakalanan 7 şüpheli emniyetteki alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.