Denizli'de arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 11.10.2020 - 08:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli'nin Baklan ilçesinde, araziye giren iş makinesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.   İlçeye bağlı Hadim Mahallesi'nde ikamet eden B.İ. ve oğlu F.İ. kendilerine ait tarlasında iş makinesi yardımıyla toprak düzeltme çalışması başlattı.   Bu sırada yan tarlada bulunan O.Ç, H.Ç. ve A.Ç. iş makinesinin kendilerine ait araziye girdiğini ileri sürerek operatör Mustafa Tosun'un kullandığı iş makinesinin önüne geçip aralarında husumet bulunduğu belirtilen B.İ. ve F.İ. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Tosun, B.İ ve F.İ tabancayla yaralandı.   Ağır yaralanan Tosun 112 Acil Servis ekibince kaldırıldığı Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi, diğer iki yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.   Jandarma olayın ardından kaçmaya çalışan 3 zanlıyı suç aleti tabancayla birlikte yakaladı.

Denizli'nin Baklan ilçesinde, araziye giren iş makinesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

 

İlçeye bağlı Hadim Mahallesi'nde ikamet eden B.İ. ve oğlu F.İ. kendilerine ait tarlasında iş makinesi yardımıyla toprak düzeltme çalışması başlattı.

 

Bu sırada yan tarlada bulunan O.Ç, H.Ç. ve A.Ç. iş makinesinin kendilerine ait araziye girdiğini ileri sürerek operatör Mustafa Tosun'un kullandığı iş makinesinin önüne geçip aralarında husumet bulunduğu belirtilen B.İ. ve F.İ. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Tosun, B.İ ve F.İ tabancayla yaralandı.

 

Ağır yaralanan Tosun 112 Acil Servis ekibince kaldırıldığı Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi, diğer iki yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Jandarma olayın ardından kaçmaya çalışan 3 zanlıyı suç aleti tabancayla birlikte yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.