Denizli’de ardı arkasına gelen intihar haberi

ASAYİŞ 08.03.2017 - 17:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de ardı arkasına gelen intihar haberi

Denizli’de son günlerde ardı ardına intiharlar gerçekleşiyor. Bir hafta içinde iki genç hayatını kaybederken bir kişi de son anda kurtuldu

Serinhisar’da bunalıma giren 23 yaşındaki H.Ş. intihar etti. Bir süre önce geçirdiği trafik kazasının etkisinden kurtulamadığı öne sürülen genç kendini astı. Denizli, Gültepe Mahallesi’nde meydana gelen intiharın şokunu üzerinden atamadan, bir acı haber de Serinhisar’dan geldi. Bir süre önce trafik kazası geçiren ve bu nedenle de psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı öne sürülen 23 yaşındaki H.Ş. Serinhisar’da kendini iple asarak intihar etti. Talihsiz gencin cansız bedenini yakınları buldu. Durumun polise bildirilmesinin ardından H.Ş.nin cansız bedeni otopsi için hastaneye kaldırıldı. Serinhisar’ı yasa boğan intihar ile ilgili soruşturma başlatıldı.   Kafasına silah dayayarak ateş etti Gültepe Mahallesi’ndeki evinde yalnız yaşayan B.B.nin 2 gündür dışarı çıkmaması üzerine merak eden yakınları,  evine gitti. Evi kontrol eden yakınları, B.B.nin cesedini buldu. Olay polise bildirildi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası B.B.nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan incelemede B.B.nin başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.   Genç kız iple kendini astı Diğer bir olayda ise Merkezefendi ilçesine bağlı Gerzele Mahallesi, 505 Sokakta ailesi ile birlikte yaşayan genç kız, mutfak kapısına astığı iple intihara kalkıştı. Ailesinin son anda fark etmesiyle intihar girişimi başarısızlıkla sonuçlanan genç kıza sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdılar. Genç kızın sağlık durumun ciddiyetini korudu öğrenildi.     Kaynak: Objektif20
Denizli’de son günlerde ardı ardına intiharlar gerçekleşiyor. Bir hafta içinde iki genç hayatını kaybederken bir kişi de son anda kurtuldu

Serinhisar’da bunalıma giren 23 yaşındaki H.Ş. intihar etti. Bir süre önce geçirdiği trafik kazasının etkisinden kurtulamadığı öne sürülen genç kendini astı. Denizli, Gültepe Mahallesi’nde meydana gelen intiharın şokunu üzerinden atamadan, bir acı haber de Serinhisar’dan geldi. Bir süre önce trafik kazası geçiren ve bu nedenle de psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı öne sürülen 23 yaşındaki H.Ş. Serinhisar’da kendini iple asarak intihar etti. Talihsiz gencin cansız bedenini yakınları buldu. Durumun polise bildirilmesinin ardından H.Ş.nin cansız bedeni otopsi için hastaneye kaldırıldı. Serinhisar’ı yasa boğan intihar ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kafasına silah dayayarak ateş etti

Gültepe Mahallesi’ndeki evinde yalnız yaşayan B.B.nin 2 gündür dışarı çıkmaması üzerine merak eden yakınları,  evine gitti. Evi kontrol eden yakınları, B.B.nin cesedini buldu. Olay polise bildirildi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası B.B.nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan incelemede B.B.nin başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Genç kız iple kendini astı

Diğer bir olayda ise Merkezefendi ilçesine bağlı Gerzele Mahallesi, 505 Sokakta ailesi ile birlikte yaşayan genç kız, mutfak kapısına astığı iple intihara kalkıştı. Ailesinin son anda fark etmesiyle intihar girişimi başarısızlıkla sonuçlanan genç kıza sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdılar. Genç kızın sağlık durumun ciddiyetini korudu öğrenildi.

 

 

Kaynak: Objektif20

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.