Denizli’de ATV kazası!

ASAYİŞ 30.10.2020 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de ATV kazası!

Denizli’de meydana gelen ATV kazasında iki kişi şarampole yuvarlandı. Kazazedelerin yardımına UMKE ekipleri yetişti.   Olay dün 16.30 sıralarında Çakıroluk mevkii Asarlık yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araziye gezintiye çıkan guruptan, Kamil Tıkıroğlu (34) ile İsmail Çaptuğ’un (39) üzerinde olduğu ATV yağan yağmurla birlikte arazinin kayganlaşması sebebiyle kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Kamil Tıkıroğlu, İsmail Çaptuğ yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Uzun süre sonra ekiplerin ulaştığı kazazedeler ambulansla Servegazi Hastanesi’ne kaldırıldı.   Hastaneye kaldırılan yaralılardan Tıkıroğlu’nun durumunun iyi olduğu Çaptuğ’un ise kaburgalarında sıkıtı olduğu belirtildi.  

Denizli’de meydana gelen ATV kazasında iki kişi şarampole yuvarlandı. Kazazedelerin yardımına UMKE ekipleri yetişti.

 

Olay dün 16.30 sıralarında Çakıroluk mevkii Asarlık yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araziye gezintiye çıkan guruptan, Kamil Tıkıroğlu (34) ile İsmail Çaptuğ’un (39) üzerinde olduğu ATV yağan yağmurla birlikte arazinin kayganlaşması sebebiyle kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Kamil Tıkıroğlu, İsmail Çaptuğ yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Uzun süre sonra ekiplerin ulaştığı kazazedeler ambulansla Servegazi Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Tıkıroğlu’nun durumunun iyi olduğu Çaptuğ’un ise kaburgalarında sıkıtı olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.