Denizli'de atv uçuruma yuvarlandı

ASAYİŞ 01.05.2017 - 18:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de atv uçuruma yuvarlandı

Denizli’de İsrafil Deresinde Atv Uçuruma yuvarlandı.

Denizli’de İsrafil Deresinde Atv Uçuruma yuvarlandı.   Edinilen bilgiye göre Bugün Başkarcı Mahallesinde meydana gelen olayda Atv ile uçurumdan yuvarlanan Sergen Keleş hayatını kaybetti. 1 mayıs tatilinde gününü değerlendirmek üzere atv ile safari yapmaya giden 23 yaşındaki Sergen Keleş İsrafil deresi’nde seyir halinde giderken uçuruma yuvarlandı.  Olay Yerine giden acil kurtarma ekipleri tarafından uçurumdan çıkarıldı. Meydana gelen kaza da Servergazi Devlet hastanesine kaldırılan Sergen Keleş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.   Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli’de İsrafil Deresinde Atv Uçuruma yuvarlandı.

Denizli’de İsrafil Deresinde Atv Uçuruma yuvarlandı.

 

Edinilen bilgiye göre Bugün Başkarcı Mahallesinde meydana gelen olayda Atv ile uçurumdan yuvarlanan Sergen Keleş hayatını kaybetti. 1 mayıs tatilinde gününü değerlendirmek üzere atv ile safari yapmaya giden 23 yaşındaki Sergen Keleş İsrafil deresi’nde seyir halinde giderken uçuruma yuvarlandı.  Olay Yerine giden acil kurtarma ekipleri tarafından uçurumdan çıkarıldı. Meydana gelen kaza da Servergazi Devlet hastanesine kaldırılan Sergen Keleş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.