Denizli'de av yasağı kalktı

DİĞER 24.08.2016 - 08:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de av yasağı kalktı

Denizli'de av yasağı kalktı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, OHAL kapsamında av yasağı hükmü düzenlenerek Denizli il sınırları içersinde av yasağının kalktığı belirtildi.   Valilikten yapılan açıklamada, “Valiliğimiz Olağanüstü Hal Bürosunun 2016/01 sayılı basın duyurusunun 2. Maddesinde ‘Ruhsatlı da olsa her nevi silah ve mermilerin taşınması veya nakli yasaklanmıştır’ Hükmü; Av teskeresine sahip olan avcıların ilimiz sınırları içersinde avlanabilmelerine müsaade edilmiştir şeklinde değiştirilmiştir” dendi. Kamuoyuna duyurulur…
Denizli'de av yasağı kalktı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, OHAL kapsamında av yasağı hükmü düzenlenerek Denizli il sınırları içersinde av yasağının kalktığı belirtildi.

 

Valilikten yapılan açıklamada, “Valiliğimiz Olağanüstü Hal Bürosunun 2016/01 sayılı basın duyurusunun 2. Maddesinde ‘Ruhsatlı da olsa her nevi silah ve mermilerin taşınması veya nakli yasaklanmıştır’ Hükmü; Av teskeresine sahip olan avcıların ilimiz sınırları içersinde avlanabilmelerine müsaade edilmiştir şeklinde değiştirilmiştir” dendi.

Kamuoyuna duyurulur…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.