Denizli'de bağladığı köpeği sopayla dövdü

ASAYİŞ 17.10.2019 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de bağladığı köpeği sopayla dövdü

Denizli’de dün sosyal medyaya düşen görüntüde bahçede bağladığı köpeğe insafsızca vuran adama tepkiler büyüyor. Hayvanlara uygulanan şiddetin boyutu bu olayla bir kez daha gözler önüne serildi.   İddiaya göre olay, Denizli Merkezefendi ilçesi Hallaçlar Mahallesi 3036 sokakta bulunan bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. Olayın gerçekleştiği bahçenin karşı binasında oturan bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde, bir şahsın bahçesinde bağlı bulunan köpeğe sopayla defalarca vurarak işkence yaptığı kaydedildi. Videoyu çeken vatandaş ayrıca köpeğe şiddet uygulayan kişinin olayın ardından yetkilileri arayarak gelin bir köpek var bizlere saldırıyor diyerek klinik görevlilerine hakaret ettiğini iddia etti.     Kısa sürede olay yerine ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Barınak yetkilileri şiddet gören köpeği alarak klinikte tedavi altına aldı. Şahısın bu görüntülerin yayılmasının ardından her hangi bir ceza alıp almayacağı ise merak edilen konular arasından.   Öte yandan görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, köpeğe sopayla vuran kişi hakkında 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince idari işlem başlatıldı.  

Denizli’de dün sosyal medyaya düşen görüntüde bahçede bağladığı köpeğe insafsızca vuran adama tepkiler büyüyor. Hayvanlara uygulanan şiddetin boyutu bu olayla bir kez daha gözler önüne serildi.

 

İddiaya göre olay, Denizli Merkezefendi ilçesi Hallaçlar Mahallesi 3036 sokakta bulunan bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. Olayın gerçekleştiği bahçenin karşı binasında oturan bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde, bir şahsın bahçesinde bağlı bulunan köpeğe sopayla defalarca vurarak işkence yaptığı kaydedildi. Videoyu çeken vatandaş ayrıca köpeğe şiddet uygulayan kişinin olayın ardından yetkilileri arayarak gelin bir köpek var bizlere saldırıyor diyerek klinik görevlilerine hakaret ettiğini iddia etti.

 

 

Kısa sürede olay yerine ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Barınak yetkilileri şiddet gören köpeği alarak klinikte tedavi altına aldı. Şahısın bu görüntülerin yayılmasının ardından her hangi bir ceza alıp almayacağı ise merak edilen konular arasından.

 

Öte yandan görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, köpeğe sopayla vuran kişi hakkında 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince idari işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.