Denizli'de Basketbol Rüzgarı Esecek

SPOR 09.03.2017 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Basketbol Rüzgarı Esecek

Analig Basketbol Yarı Final maçları 10-12 Mart tarihlerinde 24 takımın katılımıyla Denizli’de gerçekleşecek.

Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından 4 yıldır uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final heyecanıyla devam ediyor. Proje ile sporcular daha fazla maç tecrübesi kazanırken, uzun vadede Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturmak hedefleniyor.     HEDEF FİNAL BİLETİ   Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Finalleri 10-12 Mart tarihlerinde Denizli’de gerçekleşecek. Erkekler ve Bayanlarda toplam 24 takımın sahne alacağı maçlarda gruplarında dereceye girenler finale yükselme hakkı elde edecek.     Müsabakaların teknik toplantısı bugün saat 17.00 de İl Müdürlüğü toplantı salonunda olacak. Kızlar maçlarını Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda, erkekler ise PAÜ Arenada oynayacak. Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final seremonisi 10 Mart Cuma günü 08.15’te Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapılacak.       İŞTE KATILACAK TAKIMLAR     Erkek Takımları   Kocaeli - Kütahya - İstanbul Avrupa - İzmir - İstanbul Anadolu - Bursa - Konya - Antalya - Mersin - Niğde - Hatay - Ankara   Bayan Takımları   İzmir - İstanbul Anadolu - Çanakkale - Tekirdağ - İstanbul Avrupa - Manisa - Mersin - Ankara - Kayseri - Kahramanmaraş - Hatay - Antalya  
Analig Basketbol Yarı Final maçları 10-12 Mart tarihlerinde 24 takımın katılımıyla Denizli’de gerçekleşecek.

Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından 4 yıldır uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final heyecanıyla devam ediyor. Proje ile sporcular daha fazla maç tecrübesi kazanırken, uzun vadede Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturmak hedefleniyor.

 

 

HEDEF FİNAL BİLETİ

 

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Finalleri 10-12 Mart tarihlerinde Denizli’de gerçekleşecek. Erkekler ve Bayanlarda toplam 24 takımın sahne alacağı maçlarda gruplarında dereceye girenler finale yükselme hakkı elde edecek.

 

 

Müsabakaların teknik toplantısı bugün saat 17.00 de İl Müdürlüğü toplantı salonunda olacak. Kızlar maçlarını Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda, erkekler ise PAÜ Arenada oynayacak. Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final seremonisi 10 Mart Cuma günü 08.15’te Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapılacak.

 

 

 

İŞTE KATILACAK TAKIMLAR

 

 

Erkek Takımları

 

Kocaeli - Kütahya - İstanbul Avrupa - İzmir - İstanbul Anadolu - Bursa - Konya - Antalya - Mersin - Niğde - Hatay - Ankara

 

Bayan Takımları

 

İzmir - İstanbul Anadolu - Çanakkale - Tekirdağ - İstanbul Avrupa - Manisa - Mersin - Ankara - Kayseri - Kahramanmaraş - Hatay - Antalya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.