Denizli'de bayram hareketliliği başladı

DENİZLİ 01.06.2019 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bayram hareketliliği başladı

Denizli'de Ramazan Bayramı'na günler kala alışveriş merkezleri ve caddelerde yoğunluk yaşandı. Öğle saatlerinde başlayan yoğunluk git gide artmaya devam etti. Bayramyeri, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı en çok yoğun yaşandığı noktalardan biri oldu.   Denizli'de Ramazan Bayramına günler kala alışveriş merkezleri ve caddelerde yoğunluk yaşandı. Bayram için alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, kentte erken saatlerden itibaren hareketliliğe neden oldu. Büyük alışveriş merkezleri gün boyu vatandaşların akımına uğradı. Vatandaşlar bayram için kendilerine ve çocuklarına yeni kıyafetler alırken, özellikle hediyelik eşya satan dükkanların kalabalık olduğu gözlendi.     Denizli şehir merkezindeki Bayramyeri Meydanı, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı ve Gazi Mustafa  Kemal Bulvarı yoğunluğun gece yarısına kadar devam etmesi bekleniyor.Öte yandan, Ramazan Bayramı öncesinde bazı vatandaşlar da şehitlik ve mezarlıklara giderek, yakınlarının kabirlerini ziyaret etti. Kent genelindeki mezarlıklara da günün erken saatlerinden itibaren gelmeye başlayan vatandaşlar, yakınlarının kabirlerinin temizliğini yaptıktan sonra dua etti.       "BAYRAM TRAFİĞİ BAŞLADI" Ramazan Bayramı tatilini memleketleri ve tatil bölgelerinde geçirmek için yola çıkanlar  Üçgen meydanında, Denizli - İzmir, Aydın, Ankara, Afyonkarahisar, Muğla yönüne gidiş kesiminde yoğunluğa neden oldu. Denizli'de yaşanan yoğunluğa rağmen trafiğin akışında sorun oluşmadı. Zaman zaman birikmelerin olduğu yolda araçlar ortalama 70 kilometre hızla ilerledi. Denizli'nin çıkış noktalarında yoğunluğun gece saatlerinde artması bekleniyor.  

Denizli'de Ramazan Bayramı'na günler kala alışveriş merkezleri ve caddelerde yoğunluk yaşandı. Öğle saatlerinde başlayan yoğunluk git gide artmaya devam etti. Bayramyeri, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı en çok yoğun yaşandığı noktalardan biri oldu.

 

Denizli'de Ramazan Bayramına günler kala alışveriş merkezleri ve caddelerde yoğunluk yaşandı. Bayram için alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, kentte erken saatlerden itibaren hareketliliğe neden oldu. Büyük alışveriş merkezleri gün boyu vatandaşların akımına uğradı. Vatandaşlar bayram için kendilerine ve çocuklarına yeni kıyafetler alırken, özellikle hediyelik eşya satan dükkanların kalabalık olduğu gözlendi.

 

 

Denizli şehir merkezindeki Bayramyeri Meydanı, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı ve Gazi Mustafa  Kemal Bulvarı yoğunluğun gece yarısına kadar devam etmesi bekleniyor.Öte yandan, Ramazan Bayramı öncesinde bazı vatandaşlar da şehitlik ve mezarlıklara giderek, yakınlarının kabirlerini ziyaret etti. Kent genelindeki mezarlıklara da günün erken saatlerinden itibaren gelmeye başlayan vatandaşlar, yakınlarının kabirlerinin temizliğini yaptıktan sonra dua etti.

 

 

 

"BAYRAM TRAFİĞİ BAŞLADI"

Ramazan Bayramı tatilini memleketleri ve tatil bölgelerinde geçirmek için yola çıkanlar  Üçgen meydanında, Denizli - İzmir, Aydın, Ankara, Afyonkarahisar, Muğla yönüne gidiş kesiminde yoğunluğa neden oldu. Denizli'de yaşanan yoğunluğa rağmen trafiğin akışında sorun oluşmadı. Zaman zaman birikmelerin olduğu yolda araçlar ortalama 70 kilometre hızla ilerledi. Denizli'nin çıkış noktalarında yoğunluğun gece saatlerinde artması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.