Denizli'de bayram namazı kılındı camiler doldu taştı

DENİZLİ 11.08.2019 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bayram namazı kılındı camiler doldu taştı

Denizli'de bayram namazı saatiyle birlikte omuz omuza saf tutulup kurban bayram namazı eda edildi. Denizli en fazla yoğun yaşandığı noktalar ise başta merkez camileri olmak üzere tüm cami ve mescitlerde bayram namazı birlik ve beraberlik içerisinde kılındı.   Ülke genelinde Kurban Bayramı coşkusu islam dünyasında heyecan ve coşkuyla karşılandı. Paylaşım ve yardımlaşmanın öne çıktığı Kurban Bayramında  her ilde olduğu gibi Denizli'de de bayram namazı huşu içerisinde eda edildi. Nüfusunun gittikçe artmasıyla birlikte Denizli'de Delikliçınar Yeni Cami, Altıntop Cami, Ulu Cami, Hilal Cami ve Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii başta olmak üzere ilçe merkezlerinde ve köy camilerinde hazırlıklar tamamlanmıştı. Nihayet beklenen gün geldi ve vatandaşlar bayram namazı için cami ve mescitleri doldurdu.     Yardımlaşma ve paylaşımın en güzel örneklerine sahne olan Kurban Bayramı, yurdun dört bir yanında coşkuyla karşılandı. Küslerin barıştığı, büyüklerin gönüllerinin alındığı, küçüklerin sevindirildiği Kurban Bayramının vazgeçilmezleri arasında ise her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bayram mesajlarının gönderilmesi yer alıyor. Telefondan SMS yoluyla, WhatsApp, Instagram ve Facebook ile de sosyal medya üzerinden sevdiklerinin bayramını tebrik etmek isteyenler resimli ve kısa bayram mesajları gönderiyor.  

Denizli'de bayram namazı saatiyle birlikte omuz omuza saf tutulup kurban bayram namazı eda edildi. Denizli en fazla yoğun yaşandığı noktalar ise başta merkez camileri olmak üzere tüm cami ve mescitlerde bayram namazı birlik ve beraberlik içerisinde kılındı.

 

Ülke genelinde Kurban Bayramı coşkusu islam dünyasında heyecan ve coşkuyla karşılandı. Paylaşım ve yardımlaşmanın öne çıktığı Kurban Bayramında  her ilde olduğu gibi Denizli'de de bayram namazı huşu içerisinde eda edildi. Nüfusunun gittikçe artmasıyla birlikte Denizli'de Delikliçınar Yeni Cami, Altıntop Cami, Ulu Cami, Hilal Cami ve Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii başta olmak üzere ilçe merkezlerinde ve köy camilerinde hazırlıklar tamamlanmıştı.

Nihayet beklenen gün geldi ve vatandaşlar bayram namazı için cami ve mescitleri doldurdu.

 

 

Yardımlaşma ve paylaşımın en güzel örneklerine sahne olan Kurban Bayramı, yurdun dört bir yanında coşkuyla karşılandı. Küslerin barıştığı, büyüklerin gönüllerinin alındığı, küçüklerin sevindirildiği Kurban Bayramının vazgeçilmezleri arasında ise her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bayram mesajlarının gönderilmesi yer alıyor. Telefondan SMS yoluyla, WhatsApp, Instagram ve Facebook ile de sosyal medya üzerinden sevdiklerinin bayramını tebrik etmek isteyenler resimli ve kısa bayram mesajları gönderiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.