Denizli'de bayramda ekmek üretimi olacak mı ?

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2019 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bayramda ekmek üretimi olacak mı ?

Denizli Fırıncılar Odası’ndan yapılan açıklamada Ramazan Bayramı’nın 1. ve 2. günlerinde kentteki fırınların ekmek çıkarmayacağı belirtildi.   Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban yaptığı yazılı açıklamada, arife günü fırıncıların çalışacağını ve ekmek üretiminin olduğunu ifade etti. Başkan Karadaban, “Ramazan bayramında fırınlarda çalışan işçilerimizin bayram tatili yapabilmeleri için bayramın 1. ve 2. günü yani 4-5 Haziran tarihinde fırınlarımızda ekmek çıkmayacaktır. Bayramın üçüncü günü işçisini temin eden fırınlarımız çalışacaklardır. Bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için tüm tedbirler alınmıştır. Arife günü yani Pazartesi fırınlarımız tam mesai ile çalışacak ve ihtiyaç olan ekmek miktarı üretilecektir” dedi. 

Denizli Fırıncılar Odası’ndan yapılan açıklamada Ramazan Bayramı’nın 1. ve 2. günlerinde kentteki fırınların ekmek çıkarmayacağı belirtildi.

 


Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban yaptığı yazılı açıklamada, arife günü fırıncıların çalışacağını ve ekmek üretiminin olduğunu ifade etti. Başkan Karadaban, “Ramazan bayramında fırınlarda çalışan işçilerimizin bayram tatili yapabilmeleri için bayramın 1. ve 2. günü yani 4-5 Haziran tarihinde fırınlarımızda ekmek çıkmayacaktır. Bayramın üçüncü günü işçisini temin eden fırınlarımız çalışacaklardır. Bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için tüm tedbirler alınmıştır. Arife günü yani Pazartesi fırınlarımız tam mesai ile çalışacak ve ihtiyaç olan ekmek miktarı üretilecektir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.