Denizli'de bazı ilçeler kar yağışlı geçecek!

DENİZLİ 16.11.2018 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bazı ilçeler kar yağışlı geçecek!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 3 en yüksek 13 derece, rüzgar kuzeybatından 5 km/sa hızında esecek. Denizli'de hafta sonu yağışlar beklenirken bazı ilçelerde karla karışık yağmur şeklinde olacak.   Denizli'de bu gece başlayacağı beklenen yağışlı hava hafta sonu etkisini sürdürecek. Pazartesi günü ise sağanak şeklinde yağmur olacağı tahmin ediliyor. Yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı gözlemleniyor.   Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Kütahya, Kırşehir, Çankırı, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak çevreleri, gece saatlerinde Muğla ve Denizli çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.      BAZI İLÇELERDE KAR YAĞIŞI Denizli'nin kışın en soğuk geçen ilçeleri olan Çameli, Acıpayam, Çivril, Çal'da Cumartesi günü karla karışık yağmur gözlemleniyor.   Denizli'de bugün bazı ilçelerde hava sıcaklıkları ise şöyle;   Çameli:  Çok bulutlu -4 ile 9 derece Acıpayam: Çok bulutlu -3 ila 10 derece Tavas: Çok bulutlu -1 ila 10 derece Çivril: Çok bulutlu -1 ila 11 derece Sarayköy: Çok bulutlu 4 ila 14 derece Bozkurt: Çok bulutlu -4 ila 8 derece Serinhisar: Çok bulutlu -7 ila 10 derece Çal: Çok bulutlu: -7 ila 10 derece Çardak: Çok bulutlu -5 ila 9 derece Güney: Parçalı bulutlu 1 ila 10 derece

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 3 en yüksek 13 derece, rüzgar kuzeybatından 5 km/sa hızında esecek. Denizli'de hafta sonu yağışlar beklenirken bazı ilçelerde karla karışık yağmur şeklinde olacak.

 

Denizli'de bu gece başlayacağı beklenen yağışlı hava hafta sonu etkisini sürdürecek. Pazartesi günü ise sağanak şeklinde yağmur olacağı tahmin ediliyor. Yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı gözlemleniyor.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Kütahya, Kırşehir, Çankırı, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak çevreleri, gece saatlerinde Muğla ve Denizli çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. 

 

 

BAZI İLÇELERDE KAR YAĞIŞI

Denizli'nin kışın en soğuk geçen ilçeleri olan Çameli, Acıpayam, Çivril, Çal'da Cumartesi günü karla karışık yağmur gözlemleniyor.

 

Denizli'de bugün bazı ilçelerde hava sıcaklıkları ise şöyle;

 

Çameli:  Çok bulutlu -4 ile 9 derece

Acıpayam: Çok bulutlu -3 ila 10 derece

Tavas: Çok bulutlu -1 ila 10 derece

Çivril: Çok bulutlu -1 ila 11 derece

Sarayköy: Çok bulutlu 4 ila 14 derece

Bozkurt: Çok bulutlu -4 ila 8 derece

Serinhisar: Çok bulutlu -7 ila 10 derece

Çal: Çok bulutlu: -7 ila 10 derece

Çardak: Çok bulutlu -5 ila 9 derece

Güney: Parçalı bulutlu 1 ila 10 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.