Denizli'de beklenen kar ilk o ilçeye yağdı!

DENİZLİ 18.01.2018 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de beklenen kar ilk o ilçeye yağdı!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı kent merkezinde 0 ila 11 derece arası değişirken bugün beklenen ilk kar Çameli İlçesi’ne yağmaya başladı. Kent merkezinde ise bugün akşama doğru yağması bekleniyor.   Türkiye genelinde etkisini gösteren kar yağışı Denizli ve ilçelerinde de etkisini gösteriyor. Bugün beklenen kar yağışı kent merkezi dahil tüm ilçelerde karla karışık yağmur şeklinde yağacağı tahmin ediliyor. Bugün ilk kar yağışı haberi Denizli’nin kışın en soğuk olan ilçesi Çameli’den geldi. Karla karışık yağmur şeklinde yağan kar yüksek kesimlerinde etkisini yükseltirken ilçeyi beyaza bürüdü.   Kent merkezinde beklenen kar yağışı ise akşam saatlerine doğru 16.00 ile 18.00 saatleri arasında yağacağı tahmin ediliyor. Tahmin edilen saatlerden sonra kar yağışı etkisini kaybederek yağışların yağmur şeklinde olacağı gözleniyor.    

Denizli’de bugün hava sıcaklığı kent merkezinde 0 ila 11 derece arası değişirken bugün beklenen ilk kar Çameli İlçesi’ne yağmaya başladı. Kent merkezinde ise bugün akşama doğru yağması bekleniyor.

 

Türkiye genelinde etkisini gösteren kar yağışı Denizli ve ilçelerinde de etkisini gösteriyor. Bugün beklenen kar yağışı kent merkezi dahil tüm ilçelerde karla karışık yağmur şeklinde yağacağı tahmin ediliyor. Bugün ilk kar yağışı haberi Denizli’nin kışın en soğuk olan ilçesi Çameli’den geldi. Karla karışık yağmur şeklinde yağan kar yüksek kesimlerinde etkisini yükseltirken ilçeyi beyaza bürüdü.

 

Kent merkezinde beklenen kar yağışı ise akşam saatlerine doğru 16.00 ile 18.00 saatleri arasında yağacağı tahmin ediliyor. Tahmin edilen saatlerden sonra kar yağışı etkisini kaybederek yağışların yağmur şeklinde olacağı gözleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.