Denizli'de belediye otobüsleri sağlık çalışanlarına ücretsiz

BÜYÜKŞEHİR 21.03.2020 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de belediye otobüsleri sağlık çalışanlarına ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda koronavirüsü kapsamında sağlık çalışanları belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın sosyal medya hesabında duyurduğu kararla, koronavirüs mücadelesinde en büyük çabayı sarf eden sağlık çalışanlarına yönelik destek kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir karara imza atarak sağlık çalışanlarına kimliklerini göstermesi sonucunda belediye otobüslerine ücretsiz binebilecekler. Uygulama ikinci bir talimata kadar geçerli olacak.   Başkan Osman Zolan, sosyal medya hesabından duyurduğu kararda; “ Büyük bir özveri ve fedakarlıkla görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarımız kimliklerini göstermek suretiyle belediye otobüslerimizden ücretsiz yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verdi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda koronavirüsü kapsamında sağlık çalışanları belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın sosyal medya hesabında duyurduğu kararla, koronavirüs mücadelesinde en büyük çabayı sarf eden sağlık çalışanlarına yönelik destek kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir karara imza atarak sağlık çalışanlarına kimliklerini göstermesi sonucunda belediye otobüslerine ücretsiz binebilecekler. Uygulama ikinci bir talimata kadar geçerli olacak.

 

Başkan Osman Zolan, sosyal medya hesabından duyurduğu kararda; “ Büyük bir özveri ve fedakarlıkla görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarımız kimliklerini göstermek suretiyle belediye otobüslerimizden ücretsiz yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.