Denizli'de Beslenmenin Okul Başarısına Etkisi Anlatıldı

EĞİTİM 01.03.2019 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Beslenmenin Okul Başarısına Etkisi Anlatıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde Osman Özgür İlkokulu Velisi Psikiyatrist Dr. Deniz Şimşek tarafından “Otizm ve Beslenme” konulu seminer düzenlendi.     Merkezefendi Hayırseverler Ortaokulu konferans salonda gerçekleştirilen seminere Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürleri ve veliler katıldı.   Psikiyatrist Dr. Deniz Şimşek; beslenme, bağırsak ve bağışıklık ilişkisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivitede beslenme ve bağırsakların rolü, ilaçsız tedavi yolları, beyin ve bağırsaklar arasındaki ilişki ve  beslenmenin okul başarısına etkisi konularında katılımcılara sunum yaptı.   Psikiyatrist Dr Deniz Şimşek'in sunumları sonrası Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmada; “Sayın Deniz hocamı Antalya ilinde 81 il milli eğitim müdürüne vermiş olduğu seminerde dinleme fırsatım oldu. Kendisi ile seminer bitimi çok güzel bir fikir alış verişimiz olmuştu. Hocamız ilimizin değerlerindendir. Sağlıklı yaşam anlamında önemli bilgilendirmeler yaptı. Yeni tanıştık ama bundan sonraki zamanlarda Deniz hocamla yeni seminerlerde daha sık buluşma dileğiyle teşekkür ediyorum” dedi.   Programın bitiminde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz kendisinden övgü ile bahsettiği Psikiyatrist Dr. Deniz Şimşek'e çiçek takdim etti.    

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde Osman Özgür İlkokulu Velisi Psikiyatrist Dr. Deniz Şimşek tarafından “Otizm ve Beslenme” konulu seminer düzenlendi.

 

 

Merkezefendi Hayırseverler Ortaokulu konferans salonda gerçekleştirilen seminere Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürleri ve veliler katıldı.

 

Psikiyatrist Dr. Deniz Şimşek; beslenme, bağırsak ve bağışıklık ilişkisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivitede beslenme ve bağırsakların rolü, ilaçsız tedavi yolları, beyin ve bağırsaklar arasındaki ilişki ve  beslenmenin okul başarısına etkisi konularında katılımcılara sunum yaptı.

 

Psikiyatrist Dr Deniz Şimşek'in sunumları sonrası Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut

Oğuz yaptığı konuşmada; “Sayın Deniz hocamı Antalya ilinde 81 il milli eğitim müdürüne vermiş olduğu seminerde dinleme fırsatım oldu. Kendisi ile seminer bitimi çok güzel bir fikir alış verişimiz olmuştu. Hocamız ilimizin değerlerindendir. Sağlıklı yaşam anlamında önemli bilgilendirmeler yaptı. Yeni tanıştık ama bundan sonraki zamanlarda Deniz hocamla yeni seminerlerde daha sık buluşma dileğiyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

Programın bitiminde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz kendisinden övgü ile bahsettiği Psikiyatrist Dr. Deniz Şimşek'e çiçek takdim etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.