Denizli'de Beton Mikserine Çarptı: 1 Ölü

DENİZLİ 14.01.2019 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Beton Mikserine Çarptı: 1 Ölü

Denizli Sarayköy ilçesinde beton mikserine çarpan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.   Denizli'nin Sarayköy ilçesinden Babadağ karayolu istikametine giden (28) yaşındaki Özkan Güvenç olay yerinde hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, olay, Sarayköy ilçesinden Babadağ ilçesi istikameti üzerinde karayolunda meydana geldi. (28) Özkan Güvenç hakimiyetinde ki otomobil sürücüsü, otomobilinin kontrolünü kaybetmesi sonucunda, aracın kayması ile birlikte yol kenarında bulunan Beton mikseri kamyonuna çarptı. Çevredekilerin olayı görmesinin ardından, olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri itfaiyenin yardımıyla araçta sıkışan (28) Özkan Güvenç, olay yerinde hayatını kaybetti. Sarayköy halkının bahsettiğine göre;"Burada çok fazla kaza oluyor, olan kazalarda ya ağır yaralı oluyor yada vefat ediyorlar, her kaza haberini duyduğumuzda içimizde acı oluşuyor. Sanki birimizden bir can gitmişçesine oluyor.Yetkililerden istediğimiz bu yol ile ilgili bir düzenleme yapılması" şeklinde konuşuldu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.   

Denizli Sarayköy ilçesinde beton mikserine çarpan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Denizli'nin Sarayköy ilçesinden Babadağ karayolu istikametine giden (28) yaşındaki Özkan Güvenç olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, Sarayköy ilçesinden Babadağ ilçesi istikameti üzerinde karayolunda meydana geldi. (28) Özkan Güvenç hakimiyetinde ki otomobil sürücüsü, otomobilinin kontrolünü kaybetmesi sonucunda, aracın kayması ile birlikte yol kenarında bulunan Beton mikseri kamyonuna çarptı. Çevredekilerin olayı görmesinin ardından, olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri itfaiyenin yardımıyla araçta sıkışan (28) Özkan Güvenç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sarayköy halkının bahsettiğine göre;"Burada çok fazla kaza oluyor, olan kazalarda ya ağır yaralı oluyor yada vefat ediyorlar, her kaza haberini duyduğumuzda içimizde acı oluşuyor. Sanki birimizden bir can gitmişçesine oluyor.Yetkililerden istediğimiz bu yol ile ilgili bir düzenleme yapılması" şeklinde konuşuldu.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.