Denizli'de bin 200 litre kaçak şarap ele geçirildi

DENİZLİ 06.03.2018 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bin 200 litre kaçak şarap ele geçirildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de kaçak içki satışı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda bin 200 şişe bandrolsüz şarap ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.   Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Denizli’de kaçak içki satışının önlenmesi amacıyla alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar kapsamında, bandrolsüz kaçak içki satışı yapmak isteyen şahısların tespiti ve yasadışı depoların tespit edilerek suç ve suçluların yakalanmasına yönelik görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.     Ekiplerce yürütülen çalışmalar neticesinde market deposu olarak kullanılan bir depo içerisinde gizlenerek geç saatlerde satışa sunulan ve tüketilmesi halinde insan sağlığına telafisi mümkün olmayan ciddi zararlar oluşturan üzerinde herhangi bir etiket ve bandrol bulunmayan kaçak sahte içkilerin bulunduğu tespit edildi.   Operasyon kapsamında bahse konu depoda yapılan aramalarda toplam 1.200 şişe (1.800 litre)  bandrolsüz sahte şarap bulunarak el konuldu.     Kaçak alkollü içkiler ile ilgili olarak 2 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçlarından işlem yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de kaçak içki satışı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda bin 200 şişe bandrolsüz şarap ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.

 

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Denizli’de kaçak içki satışının önlenmesi amacıyla alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar kapsamında, bandrolsüz kaçak içki satışı yapmak isteyen şahısların tespiti ve yasadışı depoların tespit edilerek suç ve suçluların yakalanmasına yönelik görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.

 

 

Ekiplerce yürütülen çalışmalar neticesinde market deposu olarak kullanılan bir depo içerisinde gizlenerek geç saatlerde satışa sunulan ve tüketilmesi halinde insan sağlığına telafisi mümkün olmayan ciddi zararlar oluşturan üzerinde herhangi bir etiket ve bandrol bulunmayan kaçak sahte içkilerin bulunduğu tespit edildi.

 

Operasyon kapsamında bahse konu depoda yapılan aramalarda toplam 1.200 şişe (1.800 litre)  bandrolsüz sahte şarap bulunarak el konuldu.

 

 

Kaçak alkollü içkiler ile ilgili olarak 2 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçlarından işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.