Denizli'de Bina Önünde Minibüs Alev Aldı

DENİZLİ 08.02.2019 - 17:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Bina Önünde Minibüs Alev Aldı

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bulunan bir minibüs alevler içinde kaldı.   Edinlen bilgiye göre, yangın, Denizli'nin Pamukkale İlçesi 15 Mayıs Mahallesi'nde  687 sokakta bulunan 20 GG 785 plakalı minibüs park halindeyken araç motor aksamında oluşan kısa devre sonucunda alev alarak yanmaya başladı. Sabah'a karşı 05.40 civarında meydana geldiğinden duman ve alevlerin parlamasıyla haberleri olduktan sonra, vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Kayalık Şubesi ekipleri yangına 2 Araç ile birlikte 7 personel yangına müdahale etti. Yangın söndürüldükten sonra soğutma çalışmaları ile birlikte araştırma başlatıldı.   Yangın hakkında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bulunan bir minibüs alevler içinde kaldı.


 

Edinlen bilgiye göre, yangın, Denizli'nin Pamukkale İlçesi 15 Mayıs Mahallesi'nde  687 sokakta bulunan 20 GG 785 plakalı minibüs park halindeyken araç motor aksamında oluşan kısa devre sonucunda alev alarak yanmaya başladı. Sabah'a karşı 05.40 civarında meydana geldiğinden duman ve alevlerin parlamasıyla haberleri olduktan sonra, vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Kayalık Şubesi ekipleri yangına 2 Araç ile birlikte 7 personel yangına müdahale etti. Yangın söndürüldükten sonra soğutma çalışmaları ile birlikte araştırma başlatıldı.

 

Yangın hakkında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.