Denizli'de bir baba 2 kızı ile 'sessiz çığlık' eylemi yaptı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2018 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bir baba 2 kızı ile 'sessiz çığlık' eylemi yaptı

Denizli'de Mehmet Şanaldı ismindeki vatandaş, 2 kızı ile birlikte 'sessiz çığlık' yazılı pankartla 15 Temmuz Çınar Meydanı'nda, çocuk istismarına karşı eylem yaptı.  Denizli'de Mehmet Şanaldı isimli baba 7 yaşındaki Elvin Şanaldı ve 5 yaşındaki Ecrin Şanaldı isimlerindeki kızları ile birlikte, çocuk istismarına karşı, 15 Temmuz Çınar Meydanı'nda eylem yaptı. Üzerilerine astıkları 'Benim bedenime dokunma', 'Tacize hayır', 'İstismara dur de' yazılı pankartları ile 'sessiz çığlık' isimli eylemlerini gerçekleştiren iki kız ve babalarına vatandaşlar da ilgi gösterdi.  Son günlerdeki yaşanan olaylardan etkilendiğini belirten baba Mehmet Şanaldı, "İki tane kızım var. Bu yaşanan olaylardan, gerçekten çok etkiledim. Kendimi o arkadaşın yerine koymak istemedim. Koysam neler yapabileceğimi anlatamam. En azından acılı ailenin yanında olduğumuzu göstermek için bu eylem yaptık. Kızlarımla birlikte, onlar da benim kadar duyarlı" dedi.   7 yaşındaki Elvin Şanaldı ise çocuklara şiddet uygulanmamasını isteyerek, "Çocuklara şiddet uygulayan kötü ceza almalı. Şiddet uygulamayın, çocuklara şiddet uygulamayın" dedi.   

Denizli'de Mehmet Şanaldı ismindeki vatandaş, 2 kızı ile birlikte 'sessiz çığlık' yazılı pankartla 15 Temmuz Çınar Meydanı'nda, çocuk istismarına karşı eylem yaptı. 


Denizli'de Mehmet Şanaldı isimli baba 7 yaşındaki Elvin Şanaldı ve 5 yaşındaki Ecrin Şanaldı isimlerindeki kızları ile birlikte, çocuk istismarına karşı, 15 Temmuz Çınar Meydanı'nda eylem yaptı. Üzerilerine astıkları 'Benim bedenime dokunma', 'Tacize hayır', 'İstismara dur de' yazılı pankartları ile 'sessiz çığlık' isimli eylemlerini gerçekleştiren iki kız ve babalarına vatandaşlar da ilgi gösterdi. 
Son günlerdeki yaşanan olaylardan etkilendiğini belirten baba Mehmet Şanaldı, "İki tane kızım var. Bu yaşanan olaylardan, gerçekten çok etkiledim. Kendimi o arkadaşın yerine koymak istemedim. Koysam neler yapabileceğimi anlatamam. En azından acılı ailenin yanında olduğumuzu göstermek için bu eylem yaptık. Kızlarımla birlikte, onlar da benim kadar duyarlı" dedi.

 


7 yaşındaki Elvin Şanaldı ise çocuklara şiddet uygulanmamasını isteyerek, "Çocuklara şiddet uygulayan kötü ceza almalı. Şiddet uygulamayın, çocuklara şiddet uygulamayın" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.