Denizli’de bir DEAŞ’lı tutuklandı

ASAYİŞ 24.11.2016 - 08:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de bir DEAŞ’lı tutuklandı

Denizli’de bir DEAŞ’lı tutuklandı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yapılan operasyonda gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ üyesi bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Denizli İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından Sarayköy İlçesinde DEAŞ üyesi olduğu tespit edilen bir şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Ekiplerin yaptığı operasyonda tarım işçisi olarak çalışan ve Suriye vatandaşı olduğu tespit edilen Halil El S.’yi yakaladı. Gözaltına alınan şahıs, DEAŞ üyesi olma suçuyla tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Denizli’de bir DEAŞ’lı tutuklandı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yapılan operasyonda gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ üyesi bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Denizli İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından Sarayköy İlçesinde DEAŞ üyesi olduğu tespit edilen bir şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Ekiplerin yaptığı operasyonda tarım işçisi olarak çalışan ve Suriye vatandaşı olduğu tespit edilen Halil El S.’yi yakaladı. Gözaltına alınan şahıs, DEAŞ üyesi olma suçuyla tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.