Denizli’de bir hafta içerisinde 77 trafik kazası meydana geldi

ASAYİŞ 05.08.2020 - 07:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de bir hafta içerisinde 77 trafik kazası meydana geldi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta içerisinde 35’i yaralanmalı olmak üzere 77 trafik kazası meydana geldiği belirtildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, kentte son bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 14 bin 977 aracın kontrol edildiği ve bu araçlardan 2 bin 011 tanesi hakkında işlem yapıldığı açıklandı. Kent genelinde toplamda 77 trafik kazasının meydana geldiği kaydedildi. Yaşanılan trafik kazalarından 35’i yaralanmalı, 42’sinin ise maddi hasarlı kaza olduğu aktarıldı. Açıklamada, ayrıca kentte geçtiğimiz hafta ölümlü trafik kazası yaşanmadığı ifade edildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta içerisinde 35’i yaralanmalı olmak üzere 77 trafik kazası meydana geldiği belirtildi.


Konu ile ilgili yapılan açıklamada, kentte son bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 14 bin 977 aracın kontrol edildiği ve bu araçlardan 2 bin 011 tanesi hakkında işlem yapıldığı açıklandı.


Kent genelinde toplamda 77 trafik kazasının meydana geldiği kaydedildi. Yaşanılan trafik kazalarından 35’i yaralanmalı, 42’sinin ise maddi hasarlı kaza olduğu aktarıldı.


Açıklamada, ayrıca kentte geçtiğimiz hafta ölümlü trafik kazası yaşanmadığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.