Denizli'de bir ilçede daha kar yağışı başladı

DENİZLİ 30.12.2019 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de bir ilçede daha kar yağışı başladı

Denizli'de bugün bazı ilçeler kar bazı ilçelerde yağmur yağışı hakim olacak. Kar yağışının beklendiği Babadağ İlçesi'ne yılın ilk karı bugün düştü.   Denizli’nin tarihi dokusuna sahip olan Babadağ ilçesinde hava sıcaklıklarının düşmesi ile başlayan karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Bu sabah etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Yağışların devam ettiği Babadağ’da kar kalınlığının artması bekleniyor.   Babadağ'da bugün hava sıcaklığı 1 ila 3 derece arası değişiyor. Kar yağışlı gözlenen havada rüzgar kuzeydoğudan 8 km/sa hızında esiyor. Babadağda 5 günlük hava raporu ise şöyle;    

Denizli'de bugün bazı ilçeler kar bazı ilçelerde yağmur yağışı hakim olacak. Kar yağışının beklendiği Babadağ İlçesi'ne yılın ilk karı bugün düştü.

 

Denizli’nin tarihi dokusuna sahip olan Babadağ ilçesinde hava sıcaklıklarının düşmesi ile başlayan karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Bu sabah etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Yağışların devam ettiği Babadağ’da kar kalınlığının artması bekleniyor.

 

Babadağ'da bugün hava sıcaklığı 1 ila 3 derece arası değişiyor. Kar yağışlı gözlenen havada rüzgar kuzeydoğudan 8 km/sa hızında esiyor. Babadağda 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.