Denizli'de bir kadın ölü olarak bulundu

ASAYİŞ 15.09.2018 - 17:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bir kadın ölü olarak bulundu

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir apartmanın 3. katında 35 yaşlarında bir kadın ölü olarak bulundu. Olayla ilgili 3 kişi ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi 1588 sokakta bulunan bir apartmanın 3. katında 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın ölü olarak bulundu. Şüpheli ölüm nedeniyle inceleme yapan polis ekipleri 3 kişinin ifadelerini almak için emniyete götürüldü.   Olay yerinde Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin inceleme yaptığı olayda, ölü olarak bulunan kadın otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.   Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.   Kaynak: Haberdenizli  

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir apartmanın 3. katında 35 yaşlarında bir kadın ölü olarak bulundu. Olayla ilgili 3 kişi ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi 1588 sokakta bulunan bir apartmanın 3. katında 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın ölü olarak bulundu. Şüpheli ölüm nedeniyle inceleme yapan polis ekipleri 3 kişinin ifadelerini almak için emniyete götürüldü.

 

Olay yerinde Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin inceleme yaptığı olayda, ölü olarak bulunan kadın otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

 

Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak: Haberdenizli

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.